Има нещо вълнуващо във всяка поява на актрисата Даян Крюгер

...
Има нещо вълнуващо във всяка поява на актрисата Даян Крюгер
Коментари Харесай

Познай марката: Лилавите обувки на Даян Крюгер

Има нещо вълнуващо във всяка поява на актрисата Даян Крюгер на Червения килим. Неповторимия ѝ жанр и възприятие за грациозност постоянно се претворяват в незабравими тоалети. Вижте какво избра тя за премиерата на кино лентата " Morlowe " в границите на Международния кино фестивал в Сан Себастиан.

" Marlowe " е история, която се развива през 30-те години на предишния век и  наблюдава детектива Филип Марлоу, който се пробва да открие някогашния ухажор на богата наследница. В основната мъжка роля виждаме Лиъм Нийсън, а основната женска роля е за . И двамата почетоха премиерата на кино лентата в границите на Международния кино фестивал Сан Себастиан.

 Добави изложение
Даян Крюгер и Лиъм Нийсън
 

За събитието Даян Крюгер избра забавен тоалет от две елементи на испанска фешън къща. Моделът е част от сбирката на Paco Rabanne за сезон есен/зима 2022-2023.

 Добави изложение

 

Визията е забавна комбинация от цветове, текстури и принтове. Може би на пръв взор наподобяват несъвместими, само че крайният резултат е прелестен и толкоз добре подхожда на излъчването на.

 Добави изложение

 

Освен сътрудника ѝ Лиъм Нийсън, брачният партньор на Даян - Норман Рийдъс , също бе на премиерата и двамата си размениха целувка пред камерите.

 Добави изложение
Норман Рийдъс и Даян Крюгер
 

Пищната визия на Даян Крюгер допуска да е по-консервативна откъм грим, прическа и бижута и в действителност бе по този начин. Дискретен грим и обикновен невисок кок подчертаха по непоказен метод хубостта ѝ. Липсата на бижута е разбираема поради охолно декорираната блуза.

Може би най-впечатляващият детайл на тоалета на Даян Крюгер бяха обувките ѝ - слингбек модел в лилаво. Червените подметки издават кой е марката. Но в случай че ви трябват още жокери, ще ви подскажем, че моделът се споделя " Hot Chick Sling ".

 

 
Познайте марката на лилавите слингбек обувки на Даян Крюгер:Paco RabanneChristian LouboutinJimmy Choo
 

 

Участници:

 Добави изложение В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.
Период:  00:00 часа на  27.09 .2022 година  до 23:59 часа на  03.10.2022 година
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР