Има нещо в съзнанието ни, което ни кара да обърнем

...
Има нещо в съзнанието ни, което ни кара да обърнем
Коментари Харесай

Първото нещо, което забележите на тази СНИМКА, разкрива важен факт за характера ви

Има нещо в съзнанието ни, което ни кара да обърнем внимание на другите благоприятни условия и това разкрива нашия същински темперамент. За да докажете това, представяме този тест, в който би трябвало да погледнете изображението и да определите първото нещо, което ще притегли вниманието ви.



Силует

Ако силуетът е първото нещо, на което обърнахте внимание, това значи, че сте образован човек, който стои крепко стъпил на земята. Винаги сте виновни и решавате вашите отговорности. Вие сте перфекционист, когато става дума за тяхното осъществяване. Проблемът е, че можете да бъдете доста непосредствен с другите хора, а те могат да ви смятат за безсърдечен.

Лице

Ако първо видяхте лицето на фотографията, това значи, че сте доста тънък и подсъзнателен човек. Искате да мислите в самотност и да се изгубите във фантазията. Това обаче не значи, че не желаете да имате и компания. Въпреки че е допустимо други хора да ви опишат като привидение от различен свят, нищо не може да ви направи по-щастливи.

Луна

Тези хора, които са забелязали Луната, най-добре се разказват като креативен и занимателни. Ако има нещо, което те обичат, това е един живот, изпълнен със занимания. Другите хора желаят да бъдат покрай вас, тъй като знаят, че развлеченията са обезпечени. Проблемът е, че не сте прекомерно привързани, тъй че вашите артистични проекти може да са ненапълно невъзможни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР