Има нещо в жилетката, която просто свързва тоалета. Независимо дали

...
Има нещо в жилетката, която просто свързва тоалета. Независимо дали
Коментари Харесай

„Супер сладката“ дънкова жилетка от New Look за £28 е перфектна за пролетния сезон

Има нещо в жилетката, която просто свързва тоалета. Независимо дали е върху рокля, с подобаващ панталон или просто комбиниран с изчистена бяла тениска, това е визия, която звездите, стилистите и почитателите на модата харесват. И въпреки да обичаме изчистена памучна жилетка, която е лесна за обличане както за женитба, по този начин и за разходка в кръчмата, един жанр, който се появи още веднъж в обществените медии, е въодушевената от каубоя дънкова жилетка - като тази превъзходна от New Look, която коства £27,99.

И с настъпването на пролетта наподобява, че почитателите на първокласния магазин се стичат към марката, с цел да я купят, защото все още на писане над 200 души са хвърлили око на налична дреха, която прибавя еднообразно количество грациозен и всекидневен жанр към всяко облекло.

Жилетката начело със синьо дънково копче е проектирана в прелестен светлосин нюанс и е направена от 100% памук. Когато се съчетае с обичания ви чифт дънки, то ще ви помогне да фиксирате наклонността за двоен деним за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР