Има нещо специално в “Ел Класико между Барселона и Реал

...
Има нещо специално в “Ел Класико между Барселона и Реал
Коментари Харесай

Отново е време за “Ел Класико” между Барселона и Реал Мадрид

Има нещо особено в “Ел Класико ” сред Барселона и Реал Мадрид, като всеки същински почитател на футбола знае това. А в този момент феновете на красивата игра ще могат да се насладят на още един епизод от това популярно съревнование - тази събота на Олимпийския стадион в Барселона.

Феновете на Ла Лига могат да създадат плануваните си за този мач на, където също по този начин ги чакат супер коефициенти и атрактивни спортни функционалности. Впечатляващо е и разнообразието от пазари, които могат да бъдат употребявани за срещата.

Барселона против Реал мадрид - едно именито съревнование

Поредното “Ел Класико ” идва в миг, в който разликата сред двата тима в челото на класирането е единствено една точка. Каталунците са наясно, че могат да оглавят класирането при възможен триумф, въпреки и това да зависи от резултата на Жирона в различен от мачовете от кръга.

Проблемите пред треньора Шави Ернандес остават контузените играчи. Фигури като Роберт Левандовски, Педри, Жул Кунде, Френки де Йонг и Рафиня са отвън строя, като само Левандовски има дребни шансове да играе в дербито. Нищо чудно обаче Шави да го остави отвън групата, с цел да не рискува здравето му.

Всичко това значи, че най-вероятно Феран Торес още веднъж ще оглави офанзивата на Барса, подпомаган от Жоао Феликс и Ламин Ямал от двете страни. В средата на терена Ориол Ромеу и Илкай Гюндоган следва да започват, а Гави ще се завърне на терена след неявяване поради наказване в Шампионската лига през седмицата. Шансове за титулярно място има и представилият се ужасно против Шахтьор Фермин Лопес, който даде мощна поръчка да стартира от първата минута против “лос меренгес ”.

Реал Мадрид ще разчита на новата си огромна звезда Джуд Белингам в първото “Ел Класико ” на британския национал. Бившият футболист на Борусия Дортмунд се показва великолепно от началото на сезона и води голмайсторската листа на Ла Лига с 8 маркирани гола. Играейки наоколо до двамата нападатели в постройката на Карло Анчелоти, Белингам ще бъде една от огромните рискове за отбраната на Барселона.

По всяка възможност Винисиус и Родриго ще оглавят офанзивата на “лос меренгес ” в дербито, до момента в който Тони Кроос, Феде Валверде и Аурелиен Чуамени се чака да стартират в междинната линия. Анчелоти обаче ще има мощно оръжие на пейката, защото най-вероятно Лука Модрич ще се появи в игра със свежи сили след почивката. Същото може да се каже и за френския национал Едуардо Камавинга.

За първи път в България - Ранно погашение за брой голове на winbet.bg

Българският игрален уебсайт WINBET показа на футболните почитатели функционалност, която досега не присъстваше на родния пазар - “ ”. Тази функционалност е дейна при пазари “Над 2.5 гола ”, като залозите на клиентите се затварят и маркират като печеливши, когато до 33-ата минута на срещата са осъществени две попадения. Тогава няма потребност от трети гол, с цел да се реализира облага при този пазар.

Персонален Power Boost за по-високи коефициенти

С сред 5 и 10 % клиентите на WINBET могат да усилят своите коефициенти, с помощта на функционалността. Тя е дейна за определени спортни събития, като може да бъде достъпена от менюто “Моите предложения ”. Размерът на нарастването зависи от коефициента на пазара, който потребителят е избрал.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР