"Има нещо, което затруднява много следствието. Най-мъчителното е, че не

...
"Има нещо, което затруднява много следствието. Най-мъчителното е, че не
Коментари Харесай

Все още няма заподозрян за убийтвто в Нови Искър

"Има нещо, което затруднява доста следствието. Най-мъчителното е, че не може да се откри елементарно претекстът. Аз съм оптимистично надъхан, причинителите ще бъдат открити, само че на полицията й липсва техника ". Това разяснява юрист Марин Марковски в ефира на NOVA във връзка шесторното ликвидиране в Нови Искър. За момента една от версиите е, че закононарушението е поради бизнеса на фамилията

Случаят от Нови Искър - без аналог в най-новата история на страната

"Един върколак си е върколак, този човек основава действителна заплаха за всички. Ако не бъде заловен, картината ще бъде доста грозна. В историята на България толкоз всеобщи убийства няма ", добави още той.

Адвокакът изрази мнение и за откритото тефтерче наоколо до мястото на престъплението: "В тефтерчето виждаме едни числа, които са внушителни. Може да се мисли, че причинителите са считали, че фамилията има пари ".

Според него причинителите ще бъдат окрити. "Полицията ни ма опит, само че й липсва техника. Огледът би трябвало да се направи без неточност. Мотивът не се знае, доста елементарно може да се реши по тефтерчето. Полицията ще даде началните следи. Няма закононарушение, което да не остави следи. Огледът би трябвало да е съвършен. В доста западни полицейски служби вършат възстановка на закононарушението ", съобщи още Марковски.

Министерство на вътрешните работи: Нито една от жертвите в Нови Искър не се е самоубила (ВИДЕО)

"Важно е да се разбере дали тези хора са били измъчвани. За мен ключът е убийството на дамата. " добави другият посетител в студиото - журналистът Стефан Ташев. Той изрази догадка, че е съвсем невъзможн килърът да е единствено един.

Случаят от Нови Искър е без аналог в най-новата история на страната. Това разяснява шефът на Националната следсвена работа, дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи - Младен Маринов по време на взаимна конференция в сряда. Те обясниха, че активността на Неделчо Юнаков е била обвързвана с комерсиална активност, кухи компании, които чистят Данък добавена стойност. Проверява се и дали има проблеми с прехвърлянето на парцела в Нови Искър, в който са живеели неотдавна жертвите.

Нито една от жертвите на жестокото закононарушение, осъществено в Нови Искър, не се е самоубила, прецизираха още те. Всички са убити с огнестрелно оръжие, с голям брой изстрели. Не е ясно дали оръжието е едно.

"Може би Неделчо и Кети са били забъркани в нещо. И поради тях са умъртвили и децата ". Това съобщи в ефира на NOVA майката на една от жертвите на шесторното ликвидиране в Нови Искър - 18-годишният Боби, който беше убит в дома на приятелката си Нанси, дружно с цялото й семейство.

"Бяхме се разбрали да се чуем в среднощ. Когато му се обадих, телефонът му даваше свободно и по-късно ми беше затворено. После отново го набрах и отново ми затвориха. После телефонът беше изключен ", описа Стефка за съдбовната нощ.

Тя разкри, че Боби е трябвало да бъде на друго място, с цел да чества Нова година, само че в последния миг е решил да остане в дома на 16-годишната Нанси.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР