"Има нещо, което е безспорно - Мая Манолова е острие,

...
"Има нещо, което е безспорно - Мая Манолова е острие,
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев с интересни думи за партията на Слави Трифонов

"Има нещо, което е несъмнено - Мая Манолова е острие, което стартира от левицата. Тя е надпартиен претендент и по този начин съумя да завоюва всички български жители, които не имат вяра в политическите партии.

Тя има един в действителност голям късмет да завоюва София. " Това сподели в "Денят онлайн " по Канал 3 заместник-председателят на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев.

"Считам, че след два мандата на Фандъкова, София би трябвало да бъде изменена. Най-вероятно ще подкрепим Мая Манолова и несъмнено ще бъде подкрепена и от други политически сили, тъй че не можем да я приватизираме. Днес би трябвало да бъде гласувана и листата от общински съветници. Трябва да бъдем спокойни и уравновесени ", изясни той.

Съкрушителен удар: Горещи вести от Българска социалистическа партия ще поддържа ли Мая Манолова за кмет на София



Попитан дали Мая Манолова има мераци да бутне стола на Корнелия Нинова като ръководител на Българска социалистическа партия, той изясни: "Догодина има постоянен конгрес, на който ще стане ясно дали госпожа Нинова ще изкара и втори мандат. Смятам, че на този стадий Мая Манолова ще се отдаде напълно към уговорката си за София. Постът "кмет на София " е извънредно тежък и ще поеме напълно силата на бъдещия кмет. "

Ключов ден за Манолова и Българска социалистическа партия

Според Стойнев по-сложният въпрос е да се каже какво ще прави някогашният омбудсман, в случай че загуби изборите, само че посочи, че ще има задоволително свободно време, с цел да вземе решение.

"През последните години доста хора се вживяват като "промяната ". Очакваме и партията на Слави Трифонов да премери силите си на политическата сцена.

Това може и да е неточност, тъй като от време на време не знаеш кои са същинските цели и цели на тези хора. Може да се задава нова политическа мощ, само че не считам, че ще се стигне до там ", добави зам.-председателят на парламрнтарната група на социалистите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР