Има нещо дъбоко сбъркано в главите на милиционерите и прокурорите.

...
Има нещо дъбоко сбъркано в главите на милиционерите и прокурорите.
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Евалата, Окръжен съд в Ст. Загора! За 400 лв. парична гаранция за ”лека телесна повреда”

Има нещо дъбоко сбъркано в главите на полицаите и прокурорите. Не може, но безусловно не може да се приема сходна подигравка за лека телесна щета. Не, това е контузия за цялостен живот.

 

Има нещо надълбоко сбъркано в главите на политиците, които лъжат хората, че " домашното принуждение " си е ок и е изконна обичайната процедура, която би трябвало да си остане в фамилията и да не излиза на открито. Не може, но безусловно не може да се толерира каквото и да е принуждение. Особено зад затворени порти, където писъците на жертвите не се чуват.

 

Отвратителни политически измамници.

 

Може особено да благодарите на държавното управление на ГЕРБ и псевдо-патриотите, които блокираха промените в полицията и прокуратурата, които провалиха приемането на Конвенцията срещу домашното принуждение и които обрекоха десетки дами на продължаващи гаври. Може отново да гласувате за тях.

 

А признатият единствено преди дни Закон против домашното принуждение ще остане празен текст, в случай че не се направи тотална чистка в правоохранителните органи и не се набие в милиционерско-прокурорските глави какво значи и какво би трябвало да се прави, с цел да се опазват жертвите.

 

400 шева, а Окръжният съд желае единствено парична гаранция за " лека телесна щета ". Евалата, Окръжен съд, евалата, Стара Загора.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР