Има нещо абсурдно в цялата тази политическа ситуация, което трябва

...
Има нещо абсурдно в цялата тази политическа ситуация, което трябва
Коментари Харесай

Стефан Софиянски: Има нещо абсурдно в цялата тази политическа ситуация

Има нещо неуместно в цялата тази политическа обстановка, което би трябвало да ни тормози. На десетия месец Бойко Борисов разгласи министър-председателя за „ послушко ". Същевременно министърът на финансите, който 10 месеца е работил с вицепремиера Мария Габриел, я разгласи за „ мафиотка ". Това сподели някогашният длъжностен министър председател и кмет на София Стефан Софиянски в предаването „ Тази събота " по бТВ.

Според него ротацията въпреки всичко ще има. Министър-председателят би трябвало самичък да избере своя екип от министри и структурата на Министерски съвет.

Твърдението на политическата класа, че няма опция на настоящето ръководство, е повода за неналичието на възприятие за отговорност. „ В този парламент няма опция, тъй като това са същите хора, които разтуриха три-четири Народното събрание - и като персонажи, и като политически сили. Следващата смяна би трябвало да бъде връщането към естествен политически живот. Ние, „ Свободните демократи ", сме в един развой с Национална движение „Симеон Втори", „ Синя София " да създадем обединена извънпарламентарна съпротива и да дадем ясна опция на това, което става през днешния ден. Тази опция е да се върнем към естественото говорене, към естествения политически живот, към една политика с човешко лице ", съобщи Софиянски.

бТВ, „ Тази събота "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР