Има неща, които са безспорни, започвайки от защита на индивидуални

...
Има неща, които са безспорни, започвайки от защита на индивидуални
Коментари Харесай

Сашо Дончев: Всякакви опити да се плаши, че ще направим един референдум и с него ще се залепим за Путин, ами не е вярно

" Има неща, които са безспорни, започвайки от отбрана на самостоятелни човеши цивилен права, до свободата да се движиш, да общуваш с другите... Когато един път си го усетил единствено принудително могат да ти го лишават. Не могат да ти го лишават добровонлно, няма по какъв начин. И всевъзможни опити да се плаши, че ще създадем един референдум и с него ще се залепим за Путин – ами не е правилно, няма да се залепим. Нещо повече – подобен шамар ще отнесат, концепция нямат. Над 70% ще бъдем за цивилизования свят, аз съм уверен. "

Мнението изрази Сашо Дончев - основател на най-голямата частна газова компания у нас – „ Овергаз ”, в студиото на Дарик и предаването " Стълбището " с Константин Вълков.

Дончев акцентира, че целият свят е в рецесия, тъй като капитализмът е в рецесия. " Не мога да виждам света без страст, без позиция, подобен живот ми е неразбираем ", показа той.

" Няма късмет Китай да стане същински водач в света, никакъв късмет, до момента в който има комунистическа партия в ръководството, която прави общуването в това общество недоброволно. В свободното общество хората са стимулирани да си сътрудничат. Това е тяхна нужда. В несвободното общество неналичието на мотивация се заменя с насила от закона ", акцентира Дончев.

Според бизнесмена, в основата на развиването и напредъка стои развиването на технологиите, на стопанската система. Оттам сеподобряватусловията за живот, развиват сеизкуствата, тъй наречените

По мотив науката, съгласно Дончев най-вече научни открития се записват в Швейцария, втората страна е Швеция. Те са изместили Съединени американски щати от челото на тази ранглиста.

Той разяснява и скорошната среща на страните от БРИКС - организация, която съгласно Дончев е знак запреразглаждането на международния ред.

По мотив утрешните избори, Дончев заключи, че е важнотози, за който гласуваш да те убеди, че неговият метод на мислене е верният, гласоподавателят би трябвало да опознае претендентите, акцентира той.

Чуйте целия диалог със Сашо Дончев в прикачените файлове
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР