Има неща, които привличат късмет към нас, било то талисмани,

...
Има неща, които привличат късмет към нас, било то талисмани,
Коментари Харесай

Украсете дома си в това за МНОГО късмет

Има неща, които притеглят шанс към нас, било то талисмани, които закачаме по себе си или из дома си, с цел да привличаме шанс към него.

Вижте кои предмети, може да използваме както за декорация, по този начин и за привличане на шанс и благополучие в домовете си. 

Жълъди

Жълъдите са употребявани още от времето на друидите, с цел да защищават домовете си от гръм, сходно на дъбовете, по които порастват. А вие може да напълните забавни буркани с жълъди и да ги подредите из къщата.

Триъгълник

Триъгълникът е знак на раждане, зрялост и гибел, а също по този начин формата разчупва типа на дома и прибавя забавен акцент.

Бамбук
 Трите най-късметлийски зодии през лятото Трите най-късметлийски зодии през лятото
Летните дни носят доста позитивни страсти за целия зодиак, само че за представителите на три зодии, летните месеци ще донесат доста шанс....

Подаряването И приемането на бамбук е знак на благополучие и постоянно другарство. Според Фън Шуй, подобрявате силата си чи, в случай че сложите бамбук на източната стена на дома си. 

Синьо око

Всички сме носили и носим гривни и колиета със синьо око, които да ни пазят срещу уроки. Но също по този начин можете да го закачите из дома си под формата на картини, висулки и дребни украси по мебелите.

Капан за сънища
 7 неща, които носят шанс във вашия дом 7 неща, които носят шанс във вашия дом
Кой не желае малко спомагателен шанс в живота си? Независимо дали корените им се крият във фън шуй или във фолклора, счита се, че тези...

Капанът за сънища е прочут знак от доста филми и сериали в последните години. Той е индиански и с него е известно, че индинаците управлявали кошмарите. Закача се на рамката на леглото над главата. 

Подкова

Най-извесният знак за шанс - подковата. Закача се на вратата, като може да е обърната както надолу, с цел да сипе шанс върху, който мине, по този начин и нагоре, с цел да притегля шанса.

Монети

Като остарялата приказка: " Монети при монети отиват. " Дръжте касичка или буркан с монети на видно място, с цел да притеглят още повече пари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР