Има натиск върху учителите за ваксиниране срещу коронавируса. Това твърди

...
Има натиск върху учителите за ваксиниране срещу коронавируса. Това твърди
Коментари Харесай

Преподавател: Прилага се натиск върху неваксинираните учители

Има напън върху преподавател ите за имунизиране против ковид. Това твърди преподавателят Яна Шишкова от София. Тя е представител на групата „ Учители за мощно българско обучение “, която излезе с отворено писмо до министъра на образованието относно противоепидемичните ограничения в учебните заведения.

" Първата работа на страната е да се придържа към законите, към Конституцията, към ЗПУО и Закона за здравето. Тези ограничения, които се оферират, са незаконосъобразни ", разяснява Шишкова в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Тя настоя, че изначално дебатът по какъв начин да се случва образованието в изискванията на COVID-19 е сгрешен. Има напрежение и поради опълчването сред имунизирани и неимунизирани, разяснява още Шишкова.

" На първо място би трябвало изцяло да спре този напън и разделяне на имунизирани и неимунизирани. Ние сме достигнали до миг, в който и едната секта, и другата, не може да чуе другата диаметралност. Натискът е непрестанен върху нас ", безапелационна е тя.

На въпрос от кое място идва този напън, тя изброи - послания от Министерството на здравеопазването, анкети и апели. 

" Чрез това, че нашите ръководители си поставят аватари за това, че са се ваксинирали и така нататък Това е непряко влияние върху нас, което ние не можем да приемем, тъй като изборът е наш персонален, нали по този начин?! ", означи още преподавателят. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР