Има нарастващ брой доклади за генерирани от AI материали за

...
Има нарастващ брой доклади за генерирани от AI материали за
Коментари Харесай

„Обществото трябва да бъде нащрек“: Повечето хора не знаят, че AI се използва за създаване на съдържание за злоупотреба с деца

Има възходящ брой отчети за генерирани от AI материали за полово малтретиране на деца, съгласно благотворителна организация в Обединеното кралство.

Въпреки че болшинството от хората са загрижени за изкуствения разсъдък (AI), почти 70 % не знаят, че той към този момент се употребява за основаване на наличие със полово малтретиране на деца, демонстрира ново изследване.

Фондацията Lucy Faithfull, основана в Обединеното кралство благотворителна организация за отбрана на детето, интервюира над 2500 души в Обединеното кралство и към 88 % от интервюираните се съгласиха, че генерираните от AI полови изображения на лица под 18 години би трябвало да бъдат противозаконни.

Въпреки това единствено 40 % от интервюираните или не знаеха, че това е по този начин, или смятаха, че това наличие е законно в Обединеното кралство.

В Европейски Съюз и Обединеното кралство е нелегално да се основава, преглеждайте или споделяйте полови изображения на малолетни, включит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР