Има надежда за шофьорите в Пловдив. Въпреки че градът оглавява

...
Има надежда за шофьорите в Пловдив. Въпреки че градът оглавява
Коментари Харесай

Неочаквана реакция на шофьор, блъснал кола в Пловдив, трогна мрежата

Има вяра за водачите в Пловдив. Въпреки че градът оглавява класацията за най-вече ПТП и не се слави с водачи, толерантни на пътя, преживелица от през днешния ден на обяд опроверга това.

Двойка с лек автомобил са блъснали паркирана кола в квартал " Кючук Париж " и не са могли да спрат. Те търсят притежателя в мрежата, с цел да покрият вредите.
" Току що до някогашната бирария на слънчеви лъчи, отнесохме бронята на сива кола, не съумях да видя модела и номера. При завиване с цел да не ударят нас, минахме прекомерно компактно и свалихме бронята, апелирам притежателя да ни потърси с цел да оправим вредите - 0878333132. ", написа Мария Кръстева. Десетки консуматори приветстваха постъпката на двойката.  " Браво! Така се прави, тъй като на всеки може да се случи. ", поздравява Валина С. Други обаче показаха, че е имало по-добри способи за реакция в обстановката.  " Оставете записка на колата, която сте блъснали. Така се прави! Собственикът й може да не е в тази група! ", отбелязва Христина С.  " Най-лесно е да се обадите на 112, да изчакате идване на патрул и те да издирят притежателя, и да го уведомят ", прибавя Симеон Д. GlasNews научи, че въпреки всичко притежателят на пострадалия автомобил е открит. Има вяра!  Снимката е илюстративна  
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР