Има начини човек да бъде по-атрактивен без да разчита на

...
Има начини човек да бъде по-атрактивен без да разчита на
Коментари Харесай

Как се създава привлекателност

Има способи човек да бъде по-атрактивен без да разчита на външния си тип, има вяра създателят Джони Уебър от уеб страницата JohnnyLists.

Какви са препоръките на Уебър? Това са изпитани и познати на всички ни рекомендации за основаване на прелест, които постоянно забряваме, потъвайки в примирението, че положителният виншен тип не зависи от нас. Напротив, - счита създателят, - човек може самичък да се образува като много привлекателен за всички. Ето по какъв начин. 
Като бъде съдбоносен . Като има убеденост в решенията си.  Като ухае добре . Има отлична хигиена, употребява парфюм.  Като работи със пристрастеност, живее със тласък . Воден е от вярата в някаква концепция. Личи си, че има цел.  Като учи нови умения . Показва своите странични гении.  Като слуша деликатно събеседниците си . Заинтересован е от диалозите. Добър слушател е и го е грижа какво му се споделя, не упорства единствено да показа своето.  Като е деен. Има персонален живот. Прави нещата, освен приказва.  Като има лични доходи, спестявания . Дори и дребни, те му подсигуряват успокоение. Сам си заработва парите, вижда се, че разполага със лични средства.  Като се усмихва постоянно денем , без значение от времето. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР