Има начин да се сближите среща с мъж на живота

...
Има начин да се сближите среща с мъж на живота
Коментари Харесай

Как да срещнете годеника си и да се ожените

Има метод да се сближите среща с мъж на живота си.
Самотните девойки в множеството случаи са заинтригувани от въпроса по кое време най-сетне ще се оженят. В търсене на отговор младите дами се обръщат към астролозите и постоянно питат, дали е и по кое време ще се появи датата на среща с огромната обич.
Езотериците имат вяра, че всички събития в живота на индивида са предопределени. Все отново, всяко нещо може да повлияете на хода на живота ни. Например облагородяване на кармата.
Ако чакате „ сключването на брак нетърпеливо “, то извънредно време е да обръщате внимание на повече елементи от всекидневието си. Много евентуално е Той да е някъде там, измежду тях.
Как да срещнете сгодените си и да се ожените допустимо най-скоро?
За тези, които мечтаят да се срещнат с избраника си допустимо най-скоро, би трябвало да е ясно. Да вършат положителни каузи и да отделят време за щедрост. Това се назовава „ кармично ръководство “. Концепцията е въведена в приложимост от тибетския духовник, писателят Майкъл Роуч, който съумял да потвърди на западния свят съществуването на законите на кармата.
Намерете хора, които се нуждаят от грижи - възрастни хора или деца без родители. Като даваш, ще получиш - споделя мъдростта. В този случай, този закон сигурно ще повлияе на осъществяването на желанието ви да се ожените.
Трябва, обаче да имате поради, че положителните каузи би трябвало да се правят, без егоистични планове, с откровено предпочитание да се помогне. В противоположен случай сходна активност няма да докара до никакъв резултат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР