Има начин да се намалят цените на тока, но правителството ...

Има начин да се намалят цените на тока, но правителството

Митов, ГЕРБ: Има начин да се намалят цените на тока, но правителството е некомпетентно да го направи

" Има метод да се намалят стойностите на катарама, само че държавното управление е некадърно да го направи ", това съобщи в излъчването " Офанзива " по Нова нюз зам.-ръководителят на ГЕРБ Даниел Митов.

Според него не може да се разчита на това държавно управление да подхваща адекватни ограничения.

" Не може да назначиш за здравен министър човек, който смяташе Коронавирус-19 за " грипче ", това е една от грешките на държавния глава. Румен Радев не може да ръководи рецесии ", съобщи още Митов.

За него въвеждането на ограниченията и сертификат са били неадекватни и побългарени.

" Служебното държавно управление на държавния глава Радев прахоса скъпо време, през което е трябвало да има кампания за разпространение на имунизацията ", добави той.

Относно електрическата енергия и Зелената договорка, зам.-ръководителят на ГЕРБ каза, че няма по какъв начин да затворим " Мариците " елементарно по този начин и също, че би трябвало да има баланс при производителите на електрическа енергия.

Даниел Митов бе безапелационен, че не може да се не престава с изпращането на избирателите на избори, заради което би трябвало да се положат всички старания да се сформира държавно управление след вота.

От ГЕРБ ще изчакат резултата от решаването на суверена и тогава ще разгласят с кого биха преговаряли за ново държавно управление. 

" Следващият държавен глава ще се бъде проф. Анастас Герджиков. Румен Радев няма да може да спечели на първи тур, а във втория той ще има голям казус с поддръжката ", уверен е Даниел Митов, написа Novini.bg.

Източник: petel.bg