Има начин да се намалят цените на тока, но правителството

...
Има начин да се намалят цените на тока, но правителството
Коментари Харесай

Митов, ГЕРБ: Има начин да се намалят цените на тока, но правителството е некомпетентно да го направи

" Има метод да се понижат цените на тока, само че държавното управление е некадърно да го направи ", това съобщи в предаването " Офанзива " по Нова нюз зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Според него не може да се разчита на това държавно управление да подхваща съответни ограничения.

" Не може да назначиш за здравен министър човек, който смяташе COVID-19 за " грипче ", това е една от грешките на президента. Румен Радев не може да ръководи рецесии ", съобщи още Митов.

За него въвеждането на ограниченията и сертификат са били несъответстващи и побългарени.

" Служебното държавно управление на президента Радев прахоса скъпо време, през което е трябвало да има кампания за разпространение на имунизацията ", добави той.

Относно електрическата енергия и Зелената договорка, зам.-председателят на ГЕРБ каза, че няма по какъв начин да затворим " Мариците " просто по този начин и също, че би трябвало да има баланс при производителите на електрическа енергия.

Даниел Митов бе безапелационен, че не може да се продължава с изпращането на гласоподавателите на избори, заради което би трябвало да се положат всички старания да се сформира държавно управление след вота.

От ГЕРБ ще изчакат резултата от решението на суверена и тогава ще разгласят с кого биха преговаряли за ново държавно управление. 

" Следващият президент ще се бъде проф. Анастас Герджиков. Румен Радев няма да може да завоюва на първи тур, а във втория той ще има голям проблем с поддръжката ", уверен е Даниел Митов, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР