Има начин да подобрите подвижността на ставите си и то

...
Има начин да подобрите подвижността на ставите си и то
Коментари Харесай

Възвърнах подвижността на ставите си с тази лесна рецепта

Има метод да подобрите подвижността на ставите си и то в домашни условия. Може да употребявате тази неповторима рецепта единствено с чесън и слънчогледово олио, която, като се изключи че ще възвърне естественото придвижване на ставите, ще облекчи и болката в тях.
За да си приготвите този лек, обелете 300 - 400 грама чесън и го смелете (чрез блендер, месомелачка, пасатор или ситно ренде). Поставете го в литров буркан и го залейте (като съвсем напълните буркана) с доброкачествено нерафинирано олио. Оставете сместа за 2 седмици на мрачно място, като всекидневно я разбърквате. След това прецедете готовото чесново масло през 3 - 4 пласта марля.
Начин на приложение: Намажете мъчителното място, разтривайки го, до момента в който маслото съвсем попие в кожата. Завийте го с топъл шал и останете по този начин през цялата нощ. На сутринта вземете топъл душ, с цел да премахнете миризмата на чесън. Още след първата процедура ще усетите липса на вдървеност, присъща за ставните болести.

Лечението продължава 2 месеца. С чесновото масло може да разтривате и ръцете си, изключително в случай че имате проблеми с артрит. Мажейки с него стъпалата на краката, лактите или ръцете, ще облекчите ожулвания, мазоли и напукани пети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР