Има начало на подготовка с тези 4 хладилни камери в

...
Има начало на подготовка с тези 4 хладилни камери в
Коментари Харесай

Първанова се похвали, че 2 пъти преборила К-19 на крак, а лечението на Борисов било грешно, защото...

Има начало на подготовка с тези 4 хладилни камери в България. Най-важните отговори не са във връзка с логистиката, а във връзка с сигурността, дали ще има странични резултати от имунизациите. Това уточни Антония Първанова, някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" педиатър и специалист по ръководство на опазването на здравето в телевизионно изявление.

Самолечението и свръхлечението са две доста рискови неща, съобщи Антония Първанова.

Лечението на Бойко Борисов е било напълно неверно и сега лицето му е подуто като на човек предозирал с кортикостероиди. Това установи загрижено Първанова по bTV, само че не даде своя скица на лекуване, макар, че още през вчерашния ден описа във Facebook, че е преболедувала два пъти ковид.

"При мен и двата пъти протече с типичните признаци на един нескончаем грип за към 2 седмици и по-бавно цялостно възобновяване - първия път за към два месеца, втория за към месец. През цялото време не съм спряла да бъда дейна и да оказвам помощ отдалечено на други пациенти и не мисля, че това беше някакво свръхчовешко изпитание, въпреки и от време на време да се усещах много зле.

Преминава и не е ужасно, в случай че лекуването е навременно, вярно, а общите грижи са интензивни. Понякога е мъчно, само че има излаз. Нужно е самообладание и съответно лечебно държание. Ще опиша, в случай че би било от помощ и за поддръжка на тези, които се опасяват за себе си и своите близки ", приключва тя поста си.

Първанова прецизира, че за първото си разболяване и дали е било COVID-19 схванала с бърз кръвен тест, който посочил IgG антитела. Вторият път се разболяла на 5 ноември, само че не прецизира дали си е правила тест и какъв.

Има доста въпроси, на които нямаме отговори. Ние не сме видели досиетата на тези ваксини, сподели още тя. Мен персонално ме тормози желанието на производителя да бъде освободен от отговорност, съобщи Първанова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР