Има мнозинство, което постига необходимите съгласия, за да има назначения

...
Има мнозинство, което постига необходимите съгласия, за да има назначения
Коментари Харесай

Росен Желязков: Ние сме лоялен член на НАТО, изпълняваме си ангажиментите

„ Има болшинство, което реализира нужните единодушия, с цел да има назначения в изпълнителната власт. Преди лятната почивка наподобява, че всичко е по-лесно, в сравнение с първоначално. Този формат на ръководство, може да се назова кооперация, е болшинство, което има ясни цели и всеки от сътрудниците работи в своя интерес. “ Това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков в ефира на  Българска национална телевизия.

„ Разговорите на водачите се случват видно, ясно, в кабинета на ръководителя на Народно събрание. Самата народна власт е основана на ротации – няма пожизнена власт, а ротация на разнообразни политически сили. Самите избори са тип ротация. В основата на обединението е компромисът “,  акцентира той.

„ Всички решения в парламентарна народна власт се взимат с болшинство, което взима решенията и ги извършва. Имаме ясно съглашение за задачите – превъзмогване на всичко, което съставлява опасност. През последните 2-3 години в Европа се случи всички, което може да се дефинира като геополитически закани. И ние би трябвало да сме подготвени за рецесиите “, уточни още Желязков.

Той й увери, че ние сме предан член на НАТО, изпълняваме си уговорките.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР