Има много знаменитости, които са известни с имена, които всъщност

...
Има много знаменитости, които са известни с имена, които всъщност
Коментари Харесай

Майли Сайръс, Джейми Фокс, Травис Скот... тези звезди не се казват така! Тогава как?

Има доста звезди, които са известни с имена, които в действителност не са техни. Така де, надали някой си показва, че същоствува човек с същинско име The Weeknd или Doja Cat.

Но за какво звезди с привидно " естествени " имена изберат други " естествени " имена? И каква е историята на някои от по-известните прякори в шоубизнеса? Ето и отговорите:

Ема Стоун

Ок, започваме с нещо по-скучновато. Когато е на 16 година, Ема Стоун желае да се записва в актьорската колегия. Тогава тя желае да се запише с същинското си име - Емили Джийн Стоун. Но такава актриса съществувала в регистъра. Затова първо решила, че желае да е Райли. Така се и записала, само че с работата на сцената открила, че тя не се обръща на това име. И още веднъж се прекръстила - този път с близо до същинското ѝ име. 

Виж още: Секси на плажа: Рита Ора остави малко на въображението 

Бри Ларсон

Истинското име на английската актриса в действителност е... Бриен Сидони Десание. Избира това поради фаворитка от действието си - куклата Кирстен Ларсон. Всъщност Бри си мечтаела за друго име още от детските си години - просто ѝ писнало всички да се упражняват върху произнасянето на френското ѝ име.

Ники Минаж

Истинското ѝ име е Оника Таня Мараж. Оника значи боец. Именно от там идва и Ники. " Минаж " пък било концепция на продуцентите ѝ. Тя не харесала името, само че пък и нямала доста право на избор. 

Виж още: Звездите, които не желаят деца и аргументите зад това решение 

Джейми Фокс

Изненада! Неговото същинско име е Ерик Марлон Бишоп. Започва актьорската си кариера като стенд ъп комедиант. Именно поради работата си по клубовете и с цел да си обезпечи участия, решил да употребява и " унисекс " име. Така се спрял на Джейми Фокс. 

Майли Сайръс

Певицата в действителност се споделя Дестъни Хоуп Сайръс. Но като дете, всички я наричали Смайли (от британската дума за усмивка), което пък довело да Майли. През 2008 година певицата трансформира името си и в държавната администрация - към този момент е Майли Рей Сайръс.

Виж още: Няма място за обич! Звездите, чиято кариера им е коствала сантиментални връзки

Травис Скот

Рапърът в действителност се споделя Жак Бермон Уебстър. Решава да употребява името Травис, защото обичаният му чичо се казвал по този начин. " Той беше интелигентен, постоянно правеше положителни решения и в бизнеса, постоянно ме гледаше ", споделял е той в изявленията. Скот пък също идва от въпросния чичо - подобен му бил прякорът. " Накрая си споделих, че в случай че желая да съм рапър, желая да съм него ".

Изображение: Getty

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР