Има много въпроси, които не са ясни и тепърва ще

...
Има много въпроси, които не са ясни и тепърва ще
Коментари Харесай

Безлов: Не е ясно дали не е платен откуп за Стайко Стайков

„ Има доста въпроси, които не са ясни и занапред ще се обясняват. Не знаем дали той е похитен, пребит и зарязан на Витоша или е похитен, пребит, заплатен е откуп и тогава е зарязан на Витоша ”. Така анализаторът Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията разяснява случая с открития в неприятно положение в покрайнините на София наследник на предприемача Миню Стайков – Стайко Стайков.

Относно това, че Интерпол търси Стайков, а го намират други, Безлов сподели в ефира на предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ”, че Интерпол търси доста хора, в това число и доста българи.

„ Чуждите полицейски служби откриват някакъв доста дребен %, някаква част от търсените лица се предават. Това, че не е открит от Интерпол, е в границите на неголяма изненада ”, разяснява още той.

По думите му фактът, че Стайков е бил известно време в страната и не е бил открит е индикативен за това, че той може да се укрива добре.

„ Има доста незнайни, на част от които занапред ще получим отговори, а на други - няма. Към момента можем единствено да гадаем и да търсим съвпадения или проблеми в случилото се ”, сподели още Безлов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР