Има много умора, трябва да кажа истината, от всички страни,

...
Има много умора, трябва да кажа истината, от всички страни,
Коментари Харесай

Италианският министър-председател Джорджия Мелони говори за международната „умора“ от войната в Украйна, след като стана жертва на шега от руски комедианти

„ Има доста отмалялост, би трябвало да кажа истината, от всички страни, " тя сподели. „ Проблемът е да се откри излаз, който може да бъде допустим и за двамата, без да се унищожава интернационалното право. “

Г-жа Мелони по-рано сподели, че Италия ще продължи да поддържа Украйна против Русия, даже в случай че това засегне рейтинг на утвърждение на държавното управление.

Продължаващият спор обаче се оказва сложен за поддръжка, защото изследване, оповестено в края на февруари от италианския вестник Corriere della Sera, сподели, че 45% от италианците са срещу изпращането на оръжия в Украйна, с 34% за.

Обаждането беше направено на 18 септември от Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, по-известни като комедиантите Вован и Лексъс.

Аудиото на диалога с госпожа Мелони беше оповестен на 1 ноември и още един от италианските медии.

Офисът на дипломатическия консултант на госпожа Мелони съобщи, че „ съжалява “, че е бил измамен от лъжец, който се показва за президента на Комисията на Африканския съюз, Муса Факи Махамат.

Призивът беше насочен в навечерието на Общото заседание на Организация на обединените нации, където госпожа Мелони имаше срещи с африкански водачи.

Изображение: съветските шегаджии Владимир Кузнецов (дясно) и Алексей Столяров, известни като Vovan и Lexus

Италианският външен министър Антонио Таяни сподели, че произшествия като този не могат да се повтарят.

„ Определено е имало несериозност от този, който е провел телефонния диалог “, сподели господин Таяни пред италианското радио RAI.

През 2018 година същата двойка организира 18-минутен телефонен диалог с някогашния министър председател Борис Джонсън, откакто твърдеше, че е министър-председател на Армения.

Прочетете повече от Sky News:
Британец е задържан, откакто жена е „ открита мъртва в дома си в Италия “
Риши Сунак разкрива „ удивително съглашение “ с компании за изкуствен интелект

Аудиото, оповестено от диалога по това време, разкрива, че са обсъждали Русия, Владимир Путин и отравянето в Солсбъри по време на диалога.

Няколко години по-рано, през 2015 година, сър Елтън Джон има вяра, че е имал диалог с господин Путин, в който са разискали правата на LGBTQ, само че беше разкрито, че шегаджии също стоят зад лъжливото позвъняване.

Други западни политици и звезди, които са били излъгани от шегаджиите, в опит да провокират откровени, непредпазливи забележки, включват някогашния немски канцлер Ангела Меркел, френския президент Еманюел Макрон и Принц Хари.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР