Има много софиянци в Банско. Защо трябваше да си разменяме

...
Има много софиянци в Банско. Защо трябваше да си разменяме
Коментари Харесай

Фандъкова: Контролът на влизане в София ще е много сериозен

„ Има доста софиянци в Банско. Защо трябваше да си разменяме вирусите и да си предизвикваме това? “, попита кметът на столицата
Сериозен надзор и инспекции ще има на КПП-та при влизане в София. Очаква се максимален да е напора на прибиращи се в понеделник – последния ден от почивните дни за Великден. Хиляди напуснаха столицата за почивните дни, макар рекомендациите, с цел да не се популяризира болестта от ковид. Това докара и до затварянето на столицата.

„ Със сигурност ще се образуват опашки на връщане в столицата. Има КПП-тата. Те са 23 на изходите на София “, уточни кметът Йорданка Фандъкова.

Столичният градоначалник още веднъж разкритикува тези, които започнаха пътешестване по време на пандемията.

„ Има доста софиянци в Банско. Защо трябваше да си разменяме вирусите и да си предизвикваме това? “, попита тя и пожела: „ Дай боже да няма последици поради тези, които не демонстрираха отговорност и заплашват по този метод здравето на всички “.

Кметът на столицата сподели и че се е обмисляло намаляване на ограниченията, само че всеобщото пътешестване е посочило, че е рано за това.

Фандъкова уточни, че продължава тестването в кварталите „ Факултета “ и „ Филиповци “ и няма напрежение там сега.

„ Надявам се да спрат тези опити за провокации и се надявам органите на реда да намерят тези, които вършат провокациите. Целта е да се ограничи разпространяването на болестта в кварталите и в града “, съобщи тя. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР