Има много причини да харесваме Бен Афлек, а неговото чувство

...
Има много причини да харесваме Бен Афлек, а неговото чувство
Коментари Харесай

Бен Афлек призна защо никога не би искал да го снимат с Крис Хемсуърт

Има доста аргументи да харесваме Бен Афлек, а неговото възприятие за комизъм несъмнено е една от тях.

В скорошно изявление за Insider 50-годишният артист разкри занимателната причина, заради която в никакъв случай не желае да го снимат до сътрудника му Крис Хемсуърт.

 бен афлек Getty

Бен описа за желанието си да посети Австралия, само че се пошегува, че не желае да бъде сниман с 39-годишния Хемсуърт за разлика от най-хубавия си другар Мат Деймън, който миналта година постоянно бе забелязван със звездата от „ Тор “.

„ Мат е към този момент, доколкото мога да преценява, почетен жител [на Австралия], прекарва доста време там – той е другар с Крис Хемсуърт и мисля, че това приказва за смелостта на Мат да бъде другар с човек, който е доста по-млад и по-добре изглеждащ от него “, пошегува се Бен.

„ Това е добре на процедура – само че аз не бих желал да застана до Крис Хемсуърт на фотоси, тъй че приветствам Мат . “

Афлек добави, че с наслада би откликнал на покана на Хемсуърт да посети родната му Австралия, стига да не се постанова да се снима " без риза до него ".

 бен афлек Getty

Миналата година Мат Деймън прекара шест месеца в Байрън Бей, Австралия, до момента в който снима „ Тор: Любов и гръмотевици “. През това време Деймън често бе забелязван  в компанията на Крис и брачната половинка му Елза Патаки.

Крис, Елза и трите им деца живеят в имение в Брокън Хед, покрай Байрън Бей.

Шегата на Бен Афлек сигурно е ласкава за Крис Хемсуърт, а въпреки това надали би била призната като обидна от страна на Мат Деймън .

Добре знае се, че двамата с Бен са най-хубави другари от деца и са израснали дружно в Бостън .

 бен афлек Getty

Двамата основават взаимно сюжета за драмата „ Добрият Уил Хънтинг “, която им завоюва Оскар за най-хубав автентичен сюжет през 1998 година В момента те още веднъж работят дружно по идния филм „ Air “, който се чака да излезе на 5 април.

По-рано този месец Бен разяснява и едно свое остаряло изявление, в което е бил свестен неправилно.

Актьорът изясни, че, когато през 2021 година приказва за алкохолизма и брака с някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър , не е имал поради, че я упреква за зависимостта си. „ Моето държание е напълно моя отговорност “, посочи той.

 бен афлек Getty

Говорейки пред, Афлек сподели, че мненията му от изявлението през 2021 година за „ Шоуто на Хауърд Стърн “ са били „ съзнателно погрешно показани “ със сензационна цел.

„ Опитвах се да кажа: „ Хей, вижте, пиех прекалено много и колкото по-малко благополучен ставаш, без значение дали става дума за работата ти, брака ти, просто животът става по-труден, в случай че правиш неща, с цел да запълниш дупка, която не е здравословна, ще започнете да вършиме повече от тези неща ", сподели Афлек пред The Hollywood Reporter.

„ Не се усещам по този начин. Казвам ви, не упреквам някогашната си брачна половинка за моя алкохолизъм “, изясни Афлек.

Бен разкри още, че Дженифър Лопес , за която се ожени през юли 2022 година, постоянно го поучава да се отпусне, тъй като основава „ съществено “ усещане, макар че е „ занимателен човек, който е същински и автентичен “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР