Има много повече начини за рекламиране и продажба на безпилотни

...
Има много повече начини за рекламиране и продажба на безпилотни
Коментари Харесай

Как безпилотните автомобили ще доведат до пик на продажбите на алкохол?

Има доста повече способи за рекламиране и продажба на безпилотни коли, в сравнение с си мислите, считат специалисти от Morgan Stanley.

" Споделените и самостоятелните коли могат да разширят пазара на алкохолни питиета, като в това време ще понижат случаите на пътя ", счита анализаторът Адам Джонас, представен от CNBC.

По неговите думи безпилотните коли могат да повлияят на възбраните за приложимост на алкохол в избрани случаи или другояче казано притежателите на такива коли може да имат право да използват спиртни питиета, като в това време употребяват возилото си.

Експертът показва, че това е късмет за производителите в промишлеността, заведенията, които сервират такива, както и други участници във веригата. Джонас пресмята, че безпилотните коли биха разрешили на притежателите им да употребяват по една спомагателна чаша алкохол седмично.

Това от своя страна ще добави 80 базисни пункта към растежа на приходите от продажби за промишлеността в идващото десетилетие. В момента световният пазар на спиртни питиета се пресмята на 1,5 трилиона $.

От Morgan Stanley пресмятат, че водачите прекарват по 600 милиарда часа в колите си и по 380 милиарда часа, пиейки алкохол.

" Ще има повече благоприятни условия за консумирането на подобен преди качването на колата. И даже до момента в който си в нея ", споделя още анализаторът.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР