Има много неща, които ви се въртят в главата, докато

...
Има много неща, които ви се въртят в главата, докато
Коментари Харесай

Пълно ръководство: Оборудване за каране на ски- Какво е нужно да носим със себе си.

Има доста неща, които ви се въртят в главата, до момента в който се подготвяте за първото си ски пътешестване за сезона. Развълнувани сте от идното прекарване, само че също по този начин нервни и несигурни какво тъкмо да очаквате. Преди началото на сезона възприятията се смесени. „ Помня ли по какъв начин се карат ски? “ „ Имам ли всичко належащо, с цел да се развличам и любувам от карането? “ Вие сте разчувствани и разтревожени в един и същи миг. Можете да избегнете напрежението и безпокойството, като сте подготвите и съставите надзорен ски лист квалифициран от

Този комфортен лист ще понижи напрежението и ще подсигурява, че имате всичко належащо, с цел да се насладите изцяло на първите си дни по пистите. Ако не притежавате нещо от нужното съоръжение (ски, щеки, каски и др.), което е изброено надолу, ще може да ги наемете в множеството курорти. От друга страна, облеклата би трябвало да бъдат закупени авансово.

  1. Ски, щеки и автомати

Ако не притежавате ски и сте решили да наемете, ще би трябвало да го извършите в курорта, в който сте отседнали. Служителите в скиорната са експерти и ще ви спомагат при вярното избиране на. Ще получите и помощ при настроиката на ските съгласно вашите размери и качества.


  1. Ски обувки

Може да наемете и ски обувки в курорта, само че не ви го препоръчъваме. Обувките се проектират самостоятелно, съгласно вашия крайник, което усилва риска наетети обувки да ви бъдат неуместни. Съветваме закупуването на лични обувки, даже и за първи път да се качвате на ски. Ще се почувствате доста по-удобно и ще се насладите доста повече на преживяването. Обувките ви би трябвало да са комфортни и не прекомерно тесни. Вижте нашата публикация “4 лесни стъпки за обуване на ски обувки ”.

  1. Ски каски

Безопасността за всички скиори е от първостепенно значение и в никакъв случай не би трябвало да се кара без каска. Асортиментът от каски, които можете да закупите (или наемете) е богат, задачата е да намерим подобаващата за вас. Каските в действителност са по-удобни, в сравнение с наподобяват, и няма да може да си визиите и ден без тях.


  1. Ски якета и панталони

Носенето на облекло, което топли, изолира и е стабилно на атмосферните условия, също е от основно значение. Докато сте в планината, времето може да се промени фрапантно и да нахлуе леден фронт за момент. Устойчивото на атмосферни въздействия облекло ще поддържа тялото ви изсъхнало без значение от изискванията. Студът може да провали целия ви ден, тъй че подобаващите ски якета и панталони са от решаващо значение.

  1. Подходящи бельо и долни дрехи

Изборът ви на бельо и долни дрехи постоянно също е от огромна значимост, изключително в по-студен климат. Когато нанасяте главните си пластове, избягвайте памучните артикули, защото те не са нито водоустойчиви, нито дишащи. Синтетичният материал или вълната работят най-добре.

Ако е доста студено, тогава се предлага прибавяне на междинен пласт върху основата. Полар, пуловер и други сходни облекла ще ви топлят в планината.

6. Ръкавици / ръкавици

Изолираните ръкавици или ръкавици без пръсти също са доста значими ски продукти. Тъй като ръцете ви ще бъдат в контакт със снега през целия ден, водоустойчивите ръкавици или ръкавици без пръсти са нужни. Вашите ръкавици или ръкавици без пръсти също би трябвало да оферират задоволително умелост, с цел да можете елементарно да държите вашите щеките. Всичко, което ни поддържа сухи и топли е в нашия лист. Използваме Auclair, тъй като те имат цялостно многообразие и то на страхотни цени.

7. Ски чорапи

Наред с ръцете, поддържането на краката ви сухи също е значимо, с цел да се насладите на деня си. Една от най-големите неточности, които виждаме при начинаещите скиори, е носенето на чорап, който е прекомерно пълен или не е предопределен за каране на ски. По-дебел не значи по-удобен или по-топъл. Силно се предлага изборът на верния материал. Трябва да носите най-малко два чифта ски чорапи, защото в никакъв случай не знаете дали вторият чифт няма да ви влезе в приложимост. Смяната на чорапите на обяд е нещо, за което ще ни благодарите по-късно. Вашите чорапи също би трябвало да са направени от вълна или синтетични материали, с цел да поддържате краката си сухи.

8. Ски очила

Ски очилата ви оказват помощ да подобрите зрението си, до момента в който се борите с отблясъците и снеговалежите. Ако решите да наемате каска в курорта, прибавете към нея и подобаващ чифт ски очила. Очилата постоянно пасват по друг метод според от каската.

9. Раница

За да сте сигурни, че сте готови за всичко, рационално е да носите раница за вашето ски съоръжение и допълните продукти. Например, можете да опаковате слънцезащитен крем, отбрана за устни, маски за лице, шапки, медицински комплекти и други дребни предмети.


Когато сте сигурни, че имате всичко от листата, вие ще сте подготвени да тръгнете по пистите. Ако ви липсва някой от тези продукти, вашият локален магазин ще предложи богат избор от ски екипировка и облекло, с цел да сте сигурни, че сте подготвени да карате ски за първи път.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР