Има много неща, които често остават скрити за представителите на

...
Има много неща, които често остават скрити за представителите на
Коментари Харесай

Най-шокиращите истини за всяка зодия

Има доста неща, които постоянно остават скрити за представителите на другите зодии. А някои от тях са напряко шокиращи. Вижте най-шокиращите истини за всяка зодия.
 ОВЕН
Овенът  се ръководи от Марс и е най-активната от всички зодии. Родените под този знак избират да са отпред, а не да следват някого. Те имат извънредно положителни организаторски качества, решителни, уверени и въодушевени хора са. Но също по този начин са избухливи, менят си настроенията и са импулсивни . Това, което може би не знаете за Овните, е, че те постоянно попадат в произшествия и нерядко са с натъртвания и порезни рани.

 
ТЕЛЕЦ
Хората, родени под този знак, са практични, крепко стъпили на земята и доста надеждни. Планетата, която ги ръководи, е Венера, която се свързва с любовта и творчеството. Телците нормално печелят добре, а и умеят да се концентрират върху дълготрайни планове. Много етични и виновни са, само че също по този начин са инатливи и завладяващи. Любопитно е, че едни от най-големите тирани в историята са били Телци, в това число Садам Хюсеин, Адолф Хитлер, Екатерина Велика, Николо Макиавели и Хо Ши Мин.

 
БЛИЗНАЦИ
Близнаците са ръководени от Меркурий, планетата на връзката. Обичат да са измежду хора, не харесват самотата и повтарящите се рутинни дейности. Но в действителност какви са тъкмо хората, родени под тази зодия, може да не разберете и до края на живота им. Те доста добре умеят да се прикриват и по никакъв начин не им е мъчно да се показват за напълно различен човек. Днес може да са възхитени и въодушевени, а на следващия ден - студени. Или през днешния ден да ви засипят с обещания, а на следващия ден въобще да не помнят какво са дали обещание.

 
РАК
Представителите на тази водна зодия са ръководени от Луната, която със  своите етапи предопределя тяхното мистериозно и капризно държание. Раците постоянно сменят настроенията си, прочувствени и манипулативни са, само че са и доста лоялни и имат богато въображение. Те рядко се разкриват изцяло пред някого. Но знаете ли, че са измежду най-смъртоносните в зодиака? Да, смъртоносни! Сред тъмната страна на Раците е насилието, те са склонни да правят закононарушения от пристрастеност и да оставят „ подписа " си върху жертвите си.

 
ЛЪВ
Страстни, топли, цялостни с възторг и с възприятие за комизъм са Лъвовете,  чиито шеф е  Слънцето. Обичат да са в центъра на всеобщото внимание и се отличават с ексхибиционизъм. Според проучване  дамите от този зодиакален знак са най-склонни измежду всички останали дами да отидат в спортния салон. И то тази им податливост е съвсем двойно по-голяма от заявеното предпочитание от множеството други зодии.

 
ДЕВА
Планетата шеф на тази зодия е Меркурий, а нейните представители са доста положителни комуникатори. Те  са сериозни - както към близките, по този начин и към себе си. Освен това са притеснителни и одобряват всичко доста съществено. Девите са методични, аналитични, работливи и държащи доста на чистотата и реда. Те са захласнати от концепцията за здравословен метод на живот. Изживяват безмълвно паниките си и постоянно това предизвика у тях храносмилателни проблеми. Склонни са към меланхолия.

 
ВЕЗНИ
Този зодиакален знак е ръководен от Венера, любителката на красивите неща. Везните са дипломатични, хармонични, нежни, само че постоянно са нерешителни. Тяхното отвращение да се конфронтират значи, че рядко са подготвени да пазят ползите си. Мразят да са сами и са доста състрадателни. Стремят се към баланс, правдивост и тъждество. Те са и най-отдаденият съкровен сътрудник в целия зодиак. Лоялни са, свойствено им е да радват близките, любвеобилни и сантиментални са. А към това се прибавя и нежеланието им за спорове.

 
СКОРПИОН
Скорпионите са ръководени от Плутон, планетата на възраждането и силата. Те са лоялни, смели и пазят хората, които обичат, само че в това време са и властни и потайни. Смятани са за най-хубавите любовници в зодиака поради чара, магнетизма и пристрастеността им. Скорпионите са най-често срещаният зодиакален знак - съгласно американско изследване, негови представители са 9,6% от всички американци. Най-много Скорпиони има и измежду международните водачи , сочи статистиката.

СТРЕЛЕЦ
Планетата, шеф на тази зодия, е Юпитер. Тя е най-голямата планета от тези в зодиака и това изяснява за какво Стрелците са измежду най-дълголетните хора. Те имат несъразмерен възторг и са интензивни във всичко, дори и в любознанието и възприятието си за комизъм. Обичат свободата и приключенията и не понасят да чакат. Проучване на уебсайт за извънбрачни запознанства разкрива, че Стрелците са най-неверни измежду всички представители на зодиака. На тях се падат 16% от изневерите. Забележителен факт е и че те са най-склонните, спрямо останалите знаци, да вземат участие в любителско секс видео.

 
КОЗИРОГ
Управлявани от Сатурн, планеmama, която се въплъщава с отговорността, Козирозите са зрели, дисциплинирани и надеждни. Те са твърдоглави и не умеят да простят, само че в това време са грижовни към фамилията и са положителни в занаятите. Имат незабравим самоконтрол, одобряват себе си доста съществено и са традиционалисти. Любопитно е, че съгласно изследване на уебсайт за отворени връзки, Козирозите са най-склонни от целия зодиак към полиамория (любовна връзка с повече от един човек в един и същи момент).

 
ВОДОЛЕЙ
Представителите на тази зодия са ръководени от  Уран, планетaтa знак на висшия разум. Смята се, че Водолеите са визионери и положителни в дълготрайното обмисляне. Често ги одобряват за нечувствителни, тъй като мъчно показват страстите си, само че в действителност са по-скоро самостоятелни и мъчно вършат взаимни отстъпки. Но знаете ли, че измежду милиардерите има доста Водолеи? В класацията на най-богатите хора на Forbes, става известно, най-често срещаните представители на зодия са точно Водолеите. 12,5% от милиардерите са представители на въздушния знак.

 
РИБИ
Планетата шеф на този знак, е Нептун, която се свързва с фантазиите и бляновете. Рибите са доста състрадателни, правилни и обичащи. Освен това са мъдри, не съдят близките и простят елементарно. Най-интересното за тях е, че защото са последният знак в зодиака, са приели по нещо от всички 11 зодии преди тях. Ето за какво Рибите постоянно са нерешителни и объркващи близките - те непрестанно са в битка сред повелите на сърцето и разсъдъка.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР