Има много начини и “рецепти за правене на магии, а

...
Има много начини и “рецепти за правене на магии, а
Коментари Харесай

Най-често магия се прави с тези предмети

Има доста способи и “рецепти ” за правене на вълшебства, а това са най-опасните способи, за които би трябвало изключително да се държи сметка и да се внимава да не се допират тези предмети.

Има най-различни способи да направиш на някого магия и да го нараниш. Ако някой съзнателно желае да ви нарани, ще го направи, по какъвто и да е метод и няма да сортира средствата, с цел да реализира задачата си.

Най-опасни са магиите, направени от коса, смесена с кости и менструална кръв. След това следват един тип вуду-кукли, които се вършат от дреха или коса от индивида, за който е предопределена магията.

 Най-често магия се прави с тези предмети Снимка: Vinícius Vieira ft from Pexels

Не е безвредна и магията, която ще настъпите и която се прави от конец. Това се прави тук-там, където жертвата нормално минава или живее. Например, вкъщи, в двора, градината, колата, масата, на която най-често седи, облеклата, които носи и други сходни. Тази магия наподобява най-вече на незавършено нещо от прежда или може да бъде просто алена нишка.

Често магията се прави върху труповете на животни. В този случай може да се придвижи и болест. Тази магия нормално се прави от убити пилета, змии, кучета, котки, гарвани и други

 Най-често магия се прави с тези предмети

От яйца и черупки от яйца, най-често се вършат най-черните вълшебства, когато се желае гибелта на някого. Черупката от яйце се слага покрай индивида, на който се прави магията. Ако черупката се смеси с пръст, взета от гробище, човек ще почине или ще се побърка. Обикновено такива хора се лекуват в психиатрична клиника, само че без очевидно усъвършенстване.

Не по-малко рискова съставна част, с която се прави черна магия, е менструалната кръв. Магията се прави, като на мъжа се дават няколко капки кръв и се произнасят специфични думи за обич. По този метод мъжът се свързва единствено с една жена и губи половата си мощ и предпочитание, когато е с други дами.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР