Има много начини да постигнете плосък корем – някои са

...
Има много начини да постигнете плосък корем – някои са
Коментари Харесай

Плосък корем без гладуване и изтощителни упражнения

Има доста способи да постигнете плосък стомах – някои са по-строги от други, само че би трябвало да вземете поради, че не всички са изцяло здравословни, да не приказваме за диетите с недояждане, които в последна сметка повреждат здравето на цялото тяло.

Най-добрият избор за дейно намаляване и поддържане на резултата е потреблението на натурални продукти, които усъвършенстват храносмилането и метаболизма.

Предлагаме ви най-хубавите питиета за намаляване, с които ще постигнете плосък стомах:

Зелен чай

Този чай има способността да изгаря всички отрови, които могат да бъдат в тялото, т.е. има антитоксични и диуретични свойства, тъй че освен ще елиминирате бактериите, които предизвикват увреждане на тялото, само че и ще премахнете непотребните мазнини. Препоръчително е да пиете дребна чаша зелен чай 30 минути преди всяко хранене, както и вечер преди лягане.

Лимонена вода

Лимонът има силни свойства, които оказват помощ за детоксикацията на цялото тяло. Всичко, което трябва да извършите, е да налеете 2 литра вода в тенджера, а когато доближи точката на шупване, прибавете лимон, разрязан на половина с кората. Затоплете на слаб огън 2-3 минути, прецедете течността и изпийте на празен корем преди лягане. Ако искате да подсладите напитката, прибавете малко мед или стевия.

Добавете канела

Известно е, че канелата натурално изгаря мазнините и контролира глюкозата, а въпреки това, стимулира храносмилателната система. Оставете водата да заври и прибавете малко канела, куркума и какао. Препоръчително е да я пиете преди обяд и преди лягане, можете да добавите малко мляко и мед.

Минерална и пречистена вода

Много е значимо да пиете задоволително вода през целия ден, без нея органите няма да работят правилно. Мазнините ще се натрупват, тъй като е невероятно да се елиминират токсините и отпадъците от организма заради липса на вода. Кожата също страда от дехидратацията.

Ленено семе

Лененото семе има много фибри и дава на тялото чувство за безспорна задоволеност. Трябва да консумирате мляко или шейкове, приготвени от ленено семе, преди закуска и сред храненията.

Изсипете 3 супени лъжици ленено семе в чаша топла преварена вода и оставете да се накисват в продължение на 1-2 часа. След това сложете сместа в блендер, прибавете мед и смелете до гладка консистенция. Можете да добавите плодове на усет към тази напитка.

Вижте още: Чаят от лавандула отстранява напрежението и успокоява нервите

Джинджифил

Той има много обширни свойства за тялото, тъй като освен ви кара да губите непотребни килограми, но също по този начин контролира холестерола, триглицеридите, отстрани възпалението, почиства тялото и така нататък Просто прибавете малко свеж джинджифил към вашите ястия или питиета и си гарантирайте плосък стомах.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР