Има много малко хотели в света, които са 7-звездни. Причината

...
Има много малко хотели в света, които са 7-звездни. Причината
Коментари Харесай

Топ пет на най-добрите 7-звездни хотели в света и интересните услуги, които предлагат

Има доста малко хотели в света, които са 7-звездни. Причината е лукса и разкоша, които би трябвало да се обезпечат за хотел на сходно равнище. Декори с детайли от злато, обилен интериор и най-много персонален камериер са факторите, които отличават тези хотели от останалите.

Ето няколко такива места за настаняване, които с право са спечелили влиятелния 7-звезден статут:

The Mark Hotel в Ню Йорк

Хотелът е забележителност на Медисън авеню от 20-те години на предишния век. Той комбинира комфорт с авангарден дизайн и модерни технологии, гостите могат да чакат невиждано равнище на обслужване. По-интересното е, че най-скъпият апартамент в хотела е за $86 000 на вечер и разрешава на гостите да имат 24-часов достъп до шивашки услуги Bergdorf Goodman. Хотелът е прочут с това, че е посрещал и настанявал високопоставени персони като Бил Клинтън. The Mark Hotel има и подбрано меню, на което вашите четириноги другари също могат да се насладят.

Burj Al Arab  в Обединени арабски емирства
 Снимка 569917
 

Нито един лист с хотели няма да е задоволително " първокласен " без споменаването на Бурж Ал-Араб. Най-високият хотел в света е приет за 7-звезден, поради изключителни улеснения, които предлага. Впечатляващият хотел е ситуиран на изкуствения остров и разполага с кралски жилища Хотелът предлага персонален иконом, киносалон, водач и дискретно настаняване. Нищо чудно престоят в хотела ще ви накара да се почувствате като кралска персона.

Signiel Сеул в Южна Корея

Когато става въпрос за 7-звездни хотели, Южна Корея не изостава в описите. Signiel Seoul е прочут 7-звезден хотел в столицата Сеул. Хотелът се намира в Lotte World Tower и предлага скъпи услуги за гостите. Предлага ресторант със звезда Мишлен, прехвърляния с хеликоптер, хотелските стаи със спираща дъха панорама към града. Всички посетители, които се настанят в хотела, имат късмет да получат достъп до най-големия нощен клуб в Азия.Следващия път, когато посетите Южна Корея, знаете накъде да се отправите!

Emirates Palace в Абу Даби, Обединени арабски емирства
 Снимка 569919
 

Когато влезете в този величествен и луксозен хотел, към този момент можете да разберете защо в действителност го прави толкоз луксозен. Emirates Palace е декориран със златни детайли, има полилеи Сваровски, а отвред лъха на разкош. Ако сте захласнат от концепцията да купувате злато, тогава автоматът за продажба на злато там е съвършен за вас. Хотелът разполага и с 12 външни фонтана и първокласен интериор, които допълват цялостния образ на мястото.
 Снимка 436911
 

Pangu 7 Star Hotel - Пекин, Китай

Друго водещо име измежду листата със 7-звездни хотели по целия свят е Pangu 7 Star hotel. Хотелът се назовава още Morgan Plaza и е фантазия за всички пътуващи. Това, което носи извънредно огромна стойност е неговата библиотека, която също е известна като една от най-големите в света. Хотелът с форма на змей разполага и с 12 впечатляващи жилището - те са на два етажа и са имат улеснения като водни басейни и прибиращи се стъклени покриви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР