Има много легенди за жени, които търсят изгодата. Жени, които

...
Има много легенди за жени, които търсят изгодата. Жени, които
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ, ДАМИ! Мъже-златотърсачи на хоризонта!

Има доста митове за дами, които търсят изгодата. Жени, които оплитат мъжете в мрежа от неистини и обещания, с цел да получат материална полза.Но освен дамите са способни на сходни подли маневри. Господата в днешно време стават все по-смели в желанието си да бъдат обгрижвани финансово от своята половинка.

Имате ли чувството, че сте банка, която раздава обилно, без лихви и даже без връщане? Възможно ли е да сте попаднали на мъж, който ви употребява за пари?

Ето няколко метода да разберете дали един мъж си пада по вас или по вашите благоприятни условия:

1. Имате капацитет да бъдете жертва

Като за начало, вие би трябвало да разполагате с благоприятни условия. Дали вашите родите са заможни и можете да се похвалите с парцели, хубава кола и цялостно портмоне или просто изкарвате добра заплата – самия факт, че изглеждате апетитно за „ паразитите “ би трябвало да ви прави деликатни.

2. Той постоянно „ не помни “ портмонето си

Представяте ли си, че ще имате среща с готина мацка и няма да носите пари? Един естествен мъж по-скоро би отменил срещата, в сравнение с да остави дамата да заплати всичко най-безцеремонно.

Ако вашият красавец най-редовно е не запомнил парите си или пък има финансови усложнения (но това не му пречи да ви кани на среща), значи си имате работа с мъж, който счита, че другите са му длъжни.

3. Той е придирчив

Обича да се оплаква и да мрънка, с цел да ви накара непрекъснато да го успокоявате и в това време да го поглезите с някакъв подарък.

Липсата на лични пари, обаче, по никакъв начин не го тормози и той държи да посещавате хубави заведения, като си поръчва самоуверено скъпи ястия или напитки.

4. Той е незает

Трябва да уточним, че на всеки може да му се случи да остане без работа. Но в случай че вашият човек има упоритости и е трудолюбив, той не би разрешил това да продължи дълго.

5. Той ви желае пари

Постоянно се оплаква, че няма пари – това е най-сигурният знак, че си имате работа с авантаджия. По този метод вашият човек цели да предизвика страдание. Въпреки че чувате обещания по какъв начин ще ви върне парите, вътрешно усещате, че това няма да се случи – в никакъв случай!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР