ИМА много кралски резиденции от Сандрингам до Балморал, като крал

...
ИМА много кралски резиденции от Сандрингам до Балморал, като крал
Коментари Харесай

Вътре в двореца на Корфу крал Чарлз никога няма да живее там, където една кралска особа се е родила странно на кухненската маса

ИМА доста кралски резиденции от Сандрингам до Балморал, като крал Чарлз назовава всяка от тях собствен дом в един или различен миг.

Въпреки това, има един замък, в който монархът надали в миналото ще сътвори лагер, макар очарователните му връзки с кралското семейство.

Може в никакъв случай да не сте чували за екзотичния замък Mon Repos в Корфу, само че обширното гръцко имение беше фон за английската кралска история.

Разположен на върха на хълма Аналипсис, покрай региона Канони на Корфу, дворецът е издигнат през 1826 година от английския комисар Фредерик Адамс като подарък на брачната половинка му Нина Палатиану.

Според Greeka, дворецът става лятна резиденция на всички английски губернатори на Корфу през 1864 година, той е даден като подарък на гръцкия крал Джордж I, когато Йонийските острови са обединени към Гърция.

Това беше и родното място на бащата на крал Чарлз, починалия принц Филип, който се появи на света по много необикновен метод.

Майка му го е родила на кухненската м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР