Има много хора, които обожават филмите на ужасите и с

...
Има много хора, които обожават филмите на ужасите и с
Коментари Харесай

Филмът, който разболява хората

Има доста хора, които обожават филмите на ужасите и с ненаситност гледат всяка една сходна продукция. The Perfection на Netflix попада в тази категорията, само че не понася на всички.

Сатаната се завръща в цялостния си искра

Четвъртият сезон на " Луцифер " наподобява обещаващ

Филмът наблюдава челистката Шарлот, която отпътува за Шанхай, с цел да вземе присъединяване в музикална конкуренция. Там тя се среща с учителката си и една от нейните феноменални ученички Лизи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @theperfectionnetflix на Май 24, 2019 в 2:40 PDT

Шарлот и Лизи бързо се сприятеляват и вземат решение да тръгнат на странствуване из по-затънтените региони на страната. И оттова всичко се обърква, тъй като Лизи се разболява тежко, от което следват много гнусни подиуми.

Двете схващат, че в Лизи има някакви буболечки, които предизвикват всичко това. Звучи обикновено като за сходен филм, само че реалистичността е пристигнала допълнително на много хора.

Have yall watched The Perfection on Netflix? Because im sick to make stomach
— Kianna ♡ (@OhsoyouKianna) 27 май 2019 година
Така в обществените мрежи изобилства от постове, в които хора, които са гледали кино лентата, споделят, че са вцепенени и безусловно им се повдига. Голяма част от тях се дефинират като заболели откакто са видели какво се случва, написа ComicBook.

i actually feel physically sick after watching the perfection, i couldnt take the bugs man, i was about to turn the movie off but im glad i didnt, the ending was good
— cheap little office boy (@sendkittens) 26 май 2019 година
От една страна, това е показателно, че филмът е заслужен представител на жанра си. От друга страна, обаче буди въпроса належащо ли е всичко това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР