Има много голям интерес към България. Имаме два пъти повече

...
Има много голям интерес към България. Имаме два пъти повече
Коментари Харесай

Очакват сериозен ръст на туристите в ски курортите ни |

Има доста огромен интерес към България. Имаме два пъти повече туристи от предходната година, само че в този момент зимният сезон е още по-щастлив, защото ще бъдат възобновени полетите с Англия и Русия, където има още по-голям интерес. България остава конкурентна. Това коментира пред Българска национална телевизия Румен Драганов, шеф на Института по оценки и разбори на туризма.

По думите му, чака се нарастване на цените с 11-13%.

Туристът избира дестинация, която му харесва, въз основата цена-качество, безапелационен е специалистът.

Ние помолихме да се оповестява в данните за инфектирани процентът на имунизирани. 95% от имунизираните нямат никакъв проблем, казусът е в останалите.

Поздравления за държавното управление, което устоя да нямаме локдаун, което е цялостна нелепост, добави специалистът.

Банско е в навечерието на старта на новия зимен сезон. Голяма част от сектора на туристите и хотелиерите обаче се питат какъв ще бъде той, поради продължаващата пандемична конюнктура.

Очакванията ни са положителни - да се случи, да има сезон и да осъществяваме по-добри приходи, разяснява пред Българска национална телевизия Зорка Тамбукиева, притежател на хотел в Банско.

По думите й, към този момент няма изключително огромен брой ранни резервации, туристите избират по-скоро офертите в последната минута.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР