Има места, които са чудесна идея за туризъм и посещение,

...
Има места, които са чудесна идея за туризъм и посещение,
Коментари Харесай

Tуристически атракции, които може да посетите без значение от сезона

Има места, които са чудесна концепция за туризъм и посещаване, без значение от сезона.

Всъщност, зимата може да преобрази дестинацията. Снежно одеяло, да вземем за пример, прибавя магическа визия на всяка атракция, сезонен искра и спомагателна прелест, която би трябвало да се види.

И макар че за доста хора топлите месеци са времето, което ще ги подтикне да обикалят света, въпреки всичко някои места си заслужават да се видят и през зимата.

Ето някои такива:

Колизеумът, Италия



Този възвишен амфитеатър от римската ера е бил сцената за доста гладиаторски борби и обществени зрелища. Дори през зимата Колизеумът притегля хиляди туристи, които даже в мощен снеговалеж идват, с цел да зърнат могъщия монумент.

Таймс Скуеър, Съединени американски щати



Разположен на кръстовището на Бродуей и Седмо авеню, Таймс Скуеър е известно място за туристи, посещаващи Ню Йорк. Голямата ябълка постоянно е покрита със сняг през зимата, давайки ослепителен контрастност сред сиво-черните небостъргачи и снежно белите тротоари.

Римски конгрес, Италия



Много покрай Колизеума стои друга светиня от античен Рим - Римският конгрес. В продължение на епохи е бил център на римския публичен живот, както и място за церемонии и избори. Пейзажът придобива студен тип през зимата!

Катедралата Свети Василий, Русия



С цветните си фасади и куполи, живописната катедрала Свети Василий нарушава разпоредбите, когато става въпрос за религиозна архитектура. Температурите в Русия внезапно падат през зимата и Москва не е изключение. Червеният площад съвсем постоянно е прикрит под снежна завивка, която служи като изумителен контрастност на фона на многоцветната катедрала.

Статуя на свободата, Съединени американски щати



Внушителната Статуя на свободата е най-популярният знак на Голямата ябълка. И тя е също толкоз привлекателна през зимата, когато туристите се качват на ферибота до остров Либерти, с цел да поздравят един от най-мощните знаци на свободния свят.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР