Има мебелни магазини, в които знаем, че ще намерим всичко

...
Има мебелни магазини, в които знаем, че ще намерим всичко
Коментари Харесай

“Premium Zone” - зоната, в която комфортът и стилът се срещат

Има мебелни магазини, в които знаем, че ще намерим всичко - евтини и функционални мебели за вилата, елегантни и налични решения за жилището, който даваме чартърен, както и качествени мебели от по-висок клас - съвременни, стилни, почтени за следващата ни дизайнерска упоритост. Моят избор за толкоз необятен набор от интериорни решения са. Не единствено тъй като имат спретнат и осведомителен уебсайт, в който бързо и елементарно се ориентирам, а тъй като където и в България да се намирам, наоколо има техен шоурум.

 Тита избра най-големия шоурум на Мебели Виденов за своя фотосесия Тита избра най-големия шоурум на Мебели Виденов за своя фотосесия
Хитовата изпълнителка зарадва почитатели си с лимитирана серия маратонки, основана по нейна концепция и дизайн, а шоурумът на Мебели Виденов в...
И да си призная, даже и да харесам холна маса, или онлайн, в моето схващане това са съществени покупки, които изискват по-голяма централизация и предварителни изследвания. И избирам да отида на място - да седна на дивана, да легна на леглото, да отворя шкафчетата и чекмеджетата, с цел да усетя дали в действителност това би трябвало да е изборът ми.
 
А когато в уеб страницата на Мебели Виденов се появи категорията “ ”,  бях същински удовлетворена. Тази селекция от мебели изцяло дава отговор на упованията ми на едно (вече пораснало) градско момиче, което желае обзавеждането на дома му да е стилно, съвременно и практично. И несъмнено - на рационални цени. Защото, въпреки и към този момент многодетна майка, която от ден на ден цени домашния уют, имам нужда да заделям част от средствата си за удоволствия - спектакъл с приятелки, летни вечери на открито със фамилията или релаксиращи спа процедури през уикенда.  И това към този момент е допустимо, само че без да върша компромис с хубостта и хармонията на дома.
 
Когато описах на най-хубавата си другарка за “ ”, тя беше много заинтригувана, само че и малко скептична. Тя е от категорията млади еманципирани дами, които не стопират да съпоставят предложения, да търсят най-хубавото качество за парите си и да съпоставят мебелите, които могат да се купят в България, със международния тренд. Знаех си, че методът да я убедя в правотата на избора ми е един - да отидем дружно в шоурума в София и да ѝ покажа на място какво съм избрала.
 Магическо разкриване в „ Нощта на мебелите “ Магическо разкриване в „ Нощта на мебелите “
„ Мебели Виденов “ откриха своя максимален 43-ти шоурум в София на ул. „ Околовръстен път “ 106 А. Голямото простран...
 
Приоритет сега ми е дневната. Именно там изкарвам най-вече време с околните си. И някак тъкмо там чувствам липса на уют и жанр. Затова взех решение, че ще закарам в провинцията етажерките и скрина, които от години не могат да съберат нито книгите ми, нито фотосите и аксесоарите, и ще намеря сложно решение, с което дневната ми ще наподобява подредена и красива. Избрах холна секция в бяло с вградена LED светлина. Даже в магазина получих съвет по какъв начин да разпределя модулите на стената.

От известно време си бленувам и за нов диван за дневната - по-ярък, по-модерен и най-много в действителност нов. Предишният към момента е непокътнат, само че го купих преждевременно, когато трябваше да се местя за по-малко от седмица. Тогава нямах визия какво тъкмо закупувам. Днес обаче съм много по-ориентирана в желанията си и знам какво диря - разтегателен ъглов диван, с подлакътници и възглавници. Само за цвета на дамаската имах известни съмнения, само че знаех, че няма да е обичаен - слонова кост, бежов и сив може и да са алтернатива за някои, само че аз желаех диван с темперамент. И когато видях тюркоазения модел Елзас, знаех, че е основан точно за моята дневна. Приятелката ми също го оцени, а гъвкавата скица на погашение в допълнение улесни избора ми. 

 Нощ на мебелите – за първи път в България " Нощ на мебелите " – за първи път в България
На 5 октомври в 18:00 часа на ул. „ Околовръстен път “ 106А в София отваря порти новият шоурум на „ Мебели Виденов&ldquo...
Моята обичана другарка също не се въздържа и направи поръчка – избра си дребна холна маса в цвят от мрачен орех - изчезналия заключителен щрих в холното пространство на вилата й. Сигурна съм, че тази първа покупка е началото на едно дълго другарство с.  А аз съм повече от щастлива, че с толкоз малко старания съумях да трансформира дневната до неразбираемост. Втора стъпка - спалнята. Скоро. И давам обещание да опиша.
 
Автор: Миряна Георгиева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР