Има мъже, които даже се поддържат повече от жените. Има

...
Има мъже, които даже се поддържат повече от жените. Има
Коментари Харесай

Благой Георгиев Направи Ни Разби: Сложих Си Ц*ци И Устни! Вижте Ново Видео!

Има мъже, които дори се поддържат повече от дамите. Има граници за това. Има мъже, да вземем за пример, които се гримират. За мен това не е обикновено. Аз съм израснал в консервативно семейство. Ако на татко ми кажа това, той ще се хвърли от десетия етаж ", сподели Благой.

„ Последното усъвършенстване, което направих върху тялото си? Освен ц*ците, които си сложих, както и устните... (шегува се). Нямам такива неща по мен. Отдавна не съм си пипал прическата. Заставам по два-три пъти дневно пред огледалото, само че доста бързо се оправям, по този начин съм привикнал ”, продължи Георгиев.

„ През лятото взимах децата си, доколкото мога. Много зареждащо е да бъда с тях. По-рядко ги виждам, в сравнение с майките им. Но и преди по-трудно съм им отказвал на техните стремежи. Важното е децата да са щастливи с мен. Ако прекарвах повече време с тях, несъмнено щях да съм по-строг ”, сподели някогашният ни национал.

„ Това, че имах две продължителни връзки с дами, които обаче не просъществуваха – виждам виновността в мен. Предпочитам обаче да се махна, в сравнение с децата да гледат и слушат някои разправии, да ни гледат по какъв начин се караме ", изясни Георгиев.

Той беше запитан и каква жена желае до себе си. " Винаги съм обичал занимателните и радостни хора. Искам дамата до мен да има възприятие за комизъм и да не е пазител. Любовта трае постоянно ", съобщи той, само че бе посечен небрежно от Сидерова: " Вечно, но при теб към този момент два пъти свърши по-бързо. Затова те запитвам ", сподели тя.

" Според мен просто би трябвало да е постоянно, в случай че е обич. А дали диря или съм намерил, скоро ще разберете ", приключи той като загатна, че може би има жена до себе си, само че към момента я крие от медиите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР