Има липса на доказателства за участието на Русия в случая

...
Има липса на доказателства за участието на Русия в случая
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Нека Бойко Борисов и ГЕРБ се въздържат от изявления за Скрипал

Има липса на доказателства за присъединяване на Русия в тази ситуация Сергей Скрипал. Призоваваме Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и групата на ГЕРБ да не вършат изказвания, които да навредят на двустранните ни връзки. Това съобщи Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, ръководител на ПГ на Обединени патриоти и водач на Политическа партия Атака.

"Уверен съм, че Борисов няма да направи подобен неверен ход и да отпрати съветски дипломати. Ние не сме подчинена или васална страна. Защо България би трябвало да заема нечия страна? ", попита още той.

"Не бива да се вършат дипломатически неверни ходове. Нека Борисов и неговият екип се въздържат от изказвания. Първо да се чуе мнението на премиера. България би трябвало да има уравновесена политика и да се престане с тези приказки за взаимност, като че ли се е случил някакъв международен прелом ", добави Сидеров

"Нужен е съдружен съвет по тематиката, само че политиката на Борисов досега е доста точна ", сподели още по тематиката за Скрипал Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР