Има ли виновни лекари за смъртта на 44-годишния Георги Кузманов,

...
Има ли виновни лекари за смъртта на 44-годишния Георги Кузманов,
Коментари Харесай

Счупен крак уби пострадал при катастрофа. Има ли виновни лекари?


Има ли отговорни лекари за гибелта на 44-годишния Георги Кузманов, единият от ранените в злополуката край борсата в село Кърналово в късния следобяд през вчерашния ден?!

Катастрофата е по виновност на всички участници в нея. Водачката на лек автомобил "Ауди " Ева Петрова се е движела с висока скорост, сътрудника и на пътя с Фолксвагена, завил също в нарушавания, третият се е забил в първите двама.

След произшествието в болничното заведение бяха настанени Георги Кузманов и две дами, едната от които е брачната половинка му. При постъпването си в болничното заведение Георги е бил контактен и се оплаквал от болки в крайници. Качен е за обзор в рентгена, настанен е в реанимация и го подготвили за интервенция на крайници. Влязъл в операционната и не излязъл жив, написа "Струма.ком ".

Смъртта на Георги шокира освен роднините и околните му, само че и служителите на реда били на мястото, които разговаряли с ранения. "Не мога да допускам, доведоха го тук безусловно съответен, даже не изглеждаше зле, болеше го единствено крайници ", разясниха служители на реда в двора на Спешно поделение в Петрич.
/fakti.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР