Има ли риск някой да предаде българския национален интерес в

...
Има ли риск някой да предаде българския национален интерес в
Коментари Харесай

Джамбазки: Това управление ще продължи, докато предаде Македония и това ще се случи скоро

Има ли риск някой да съобщи българския народен интерес в РСМ?

" Има риск и това изменничество ще пристигна от премиера Кирил Петков. Съвсем явно е, че с това ръководство ще има предварителни избори. Никой обаче от обединението няма интерес да има предварителни избори, тъй като няма да влязат в идващото Народно заседание. България не се съгласява с безусловно основателни причини да стартира първата междуправителствена конференция сред РСМ и Европейски Съюз, тъй като в РСМ се нарушават правата на македонските жители с българско национално съзнание ", съобщи евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в студиото на " Денят ON AIR ".
По думите му ръководителят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов се хвали с това, че е съветски разузнавач.

" Това е човек, който се пробва да посредством митинга да събера някаква част от българското общество и може би съумява. Някои хора в нашето общество считат себе си за проруски настроени, само че един български националист не може да вее непознати флагове, а както видяхте - на митинга се веят много съветски флагове ", добави евродепутатът. " Това ръководство ще продължи, до момента в който съобщи Македония и това ще се случи скоро. В момента в България имаме конфликт на непознати ползи. Хора, които се гордеят, че не са български патриоти ", уточни Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че превозвачите са имали позволен, координиран митинг и сега, в който е трябвало да влязат на шествие с няколко тежки машини, с джука заповед те са били спрени.
" Това е нарушение на техните конституционни права. Превозвачите имат законно съображение да стачкуват. Те са третият по величина отрасъл, който внася пари в бюджета и те им се подиграват ", разяснява съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

" Проблемът не е по какъв начин ще се оправим без съветски нефт. Проблемът е, че има страни, които най-вече крещяха по какъв начин би трябвало да сме единни, а се оказа, че те се договарят сепаративно с руснаците. В момента няма единна Европа, а има едни хора в Брюксел, които се пробват да спасят личното си богатство и не ги интересува нищо друго ", приключи Ангел Джамбазки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР