Има ли разминаване на ниво ценностна система, не може да

...
Има ли разминаване на ниво ценностна система, не може да
Коментари Харесай

Ева Кикерезова: Създаването на деца не е решение на проблемите в една връзка

Има ли разминаване на равнище ценностна система, не може да има семейство. Ако за единия сътрудник е по-важно фамилията, а за другия е по-важна работата, това към този момент е съществено разминаване, което е мотив за доста спорове. Това сподели телевизионният водещ и фамилен посредник Ева Кикерезова в предаването " Денят на фокус “ на " Фокус “ . Тя е и майка на три деца.  

Много значимо съгласно нея е мъжът и дамата в една връзка на чисто енергийно равнище да бъдат равни. " Ако единият взима решенията, то той би трябвало да ги преценява с желанията на другия. Не може единият да е водещ, суперлидер, а другият да е въздържан, тъй като тук към този момент влизаме в една друга връзка сред сътрудниците от рода на родител-дете “, изясни тя.  

Създаването на деца не е решение на проблемите в една връзка. Напротив, то единствено би ги задълбочило, акцентира Ева Кикерезова.  

В ролята си на майка на три деца тя счита, че връзката, която родителите основават с децата си, е от изключителна значимост за създаване на взаимно доверие. " За мен най-важно е да почитам тяхното мнение, без значение дали са на 2 или на 15 “, сподели още Кикерезова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР