Има ли още някой, който да се съмнява, че Деян

...
Има ли още някой, който да се съмнява, че Деян
Коментари Харесай

Деян Донков гуляе до след полунощ, пуши в ресторант напук на забраната

Има ли още някой, който да се съмнява, че Деян Донков е скандална персона, поставяща себе си над закона? Ако е останал подобен добряк, да прегледа деликатно фотосите, илюстриращи сегашния материал. На фотосите, щракнати преди дни от папараците на " Уикенд " артистът пуши най-нагло в закрито публично пространство – ресторанта на Народния спектакъл. Подобно нещо е безусловно неразрешено и съдържателите на заведението би трябвало да бъдат глобени, че го разрешават.

Миналия четвъртък Донков се черпеше самичък на една от масите в кръчмата към най-престижния ни храм на Мелпомена. Той пресушаваше бира след бира, а сред глътките всмукваше цигарен пушек. Клиентите в съседство се мръщеха на смрадта от тютюна, само че никой не смееше да направи забележка на разпищолилия се артист. Хората си мълчаха пред безобразието, тъй като си даваха ясна сметка, че Динката е кибритлия и не трябва да бъде дразнен. 
В разгара на вечерта, Донков реши, че му е писнало да седи самичък и предложения на масата си собствен сътрудник. Последваха нови бири, още кълбета цигарен пушек и приказки до след среднощ. Двамата можеха да откарат в заведението и до сутринта, в случай че в 1 часа личният състав не бе престанал да приема поръчки.
Сътрапезниците напуснаха дружно постройката на Народния спектакъл, само че доста скоро по-късно се разделиха. Деян пое самичък към дома си, намиращ се край „ Малките Петте кьошета ”, като дистанцията измина на зиг-заг.

Няколко часа по-късно, малко след зазоряване, от жилището на сем. Донкови излезе Радина Кърджилова със сина си Христо. Динката липсваше до брачната половинка и детето си – очевидно към момента се бореше с махмурлука от нощес. Майката и малчуганът се разходиха по превърната в строителна площадка ул. „ Граф Игнатиев ”, а пътьом се отбиха и до офис на куриерска компания - оттова актрисата получи дребен пакет с две книжки за подрастващи.  
Докато кръстосваше из центъра на София, Радина вървеше с висящ нос. Дали пък не изпитваше стеснение, че напоследък е отслабнала фрапантно и е станала кожа и кости? Днес тогавашната хубавица наподобява на концлагерист от Освиенцим, като една от аргументите за това е, че мъжът й я е оставил сама да се оправя с обгрижването на детето им. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР