Има ли нещо по-вълнуващо от това да получиш предложение за

...
Има ли нещо по-вълнуващо от това да получиш предложение за
Коментари Харесай

По формата му ще разберете: Какво издава годежният пръстен за вас и връзката ви?

Има ли нещо по-вълнуващо от това да получиш предложение за брак? Това в последна сметка е началото на един нов стадий от връзката, знак на още по-силна обич и декларирана подготвеност да споделиш целия си живот с другия.

Но знаете ли, че типът на пръстена - неговата форма, материал и дизайн, издават доста за вашата връзка и вас самите? 

Кръгъл камък

Това е обичайният пръстен. Той в никакъв случай няма да излезе отвън мода. Формата му издава консервативност, обичайни полезности, само че и религия, доверие.

Правоъгълен камък

Този пръстен издава грациозност и царственост. Хората, които се стопират на подобен пръстен, нормално са бохеми и не пестят средства за удоволствия от всякакво естество.

Квадратен камък

Това е пръстенът на всички принцеси. Ако обичаният ви предложи брак с подобен пръстен, значи той е извънредно грижлив и желае да ви вижда щастлива цялостен живот. 

Капковиден камък

Този вид камък издължава оптически пръстите на ръцете. Не е доста известен и има за какво. Избират го най-ексцентричните хора, които нямат срещу да се отличават измежду останалите. Те са индивидуалисти и имат високи стандарти.

Овален камък

Ако той ви предложи с подобен пръстен, значи си показва хубав и разточителен живот с вас. Най-вероятно половинката ви също така обича елегантните и съвременни облекла. 

Източник thumbnail: Ridofranz/PeopleImages/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР