Има ли живот след смъртта? Въпрос, който съществува от самото

...
Има ли живот след смъртта? Въпрос, който съществува от самото
Коментари Харесай

Уважаван учен твърди: След като умрем, ние оживяваме отново

Има ли живот след гибелта? Въпрос, който съществува от самото учредяване на човечеството, нали? Но отговорът не е финален, той непрекъснато се трансформира и един академик от Северна Каролина твърди, че съществува.
Според теорията на лекар Робърт Ланса гибелта е единствено заблуда, която основава нашето схващане.
„ Мислим, че живеем живот, огромен биохимичен развой и че откакто умрем, нашето битие се разпада, “ изяснява доктор. Робърт.
Според неговата биоцентрична доктрина, хората имат вяра в гибелта, тъй като по този начин са научени. Това образование произтича от обстоятелството, че ние придаваме живот на нашето физическо тяло и е потвърдено, че това тяло умира.

„ Нашето схващане основава вселената, а не противоположното.
Работата е в това по какъв начин възприемаме света към нас. Ако забележим небето като синьо, то е по този начин, тъй като някой ни е научил, че цветът на небето е наследник, само че връзките в мозъка могат да бъдат изменени, с цел да можем да изживеем небето като алено или зелено, ” прибавя доктор. Ланса.
Др. Робърт Ланса не е единственият, който поддържа тази доктрина.
Има и други учени, които са съгласни с него. Именно те настояват, че всичко, което виждаме, не съществува без нашето схващане, т.е., съзнанието дефинира кое ще бъде нещата отвън нас. Накратко, вселената е инструмент на мозъка.

Животът е премеждие, което надвишава линейното мислене. След като умрем, ние оживяваме още веднъж, както е видно от квантовата механика и многочислени доказателства от квантовата физика, споделя Д-р Д-р. Робърт.
Но има такива учени, които се опълчват на това схващане и настояват, че познаването на квантовата физика не може да бъде разбрано по подобен метод и да отхвърли теорията на Дарвин.
Критиката, получена от биоцентричната доктрина:
„ Днешната просвета отхвърля теориите, които не са съгласни с теорията на Дарвин.

Тя е основата на актуалната просвета, а Ланса се занимава с някои странни понятия, които са просто неприемливи. Неговият биоцентризъм не предлага в детайли пояснение на съзнанието и пренебрегва всички проучвания, които са точно за човешкото схващане.
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР