Има ли изобщо нещо, което Михаела Тодорова да не прави

...
Има ли изобщо нещо, което Михаела Тодорова да не прави
Коментари Харесай

"Уникална си, бебче": Михаела Тодорова зае специална поза в тесен клин

Има ли въобще нещо, което Михаела Тодорова да не прави със заплашителен съблазън? По-скоро... не, а последните снимки на плеймейтката са доказателството в това отношение. Брюнетката не стопира да очарова мъжката половина от почитателите си, споделяйки секси и провокативни снимки.

Сега тя несъмнено сбъдна една мъжка фикция, а точно да я видят в стеснен състезателен чеп. Михаела несъмнено знае, че с позата и облеклото си ще прикове погледите на всеки, а хейт мненията никак не я доближават.

Виж още: Тайните за хубост на НиЛо, Ивомила Петкова и още! Ето по какъв начин БГ моделите се грижат за себе си 

Красавицата е клекнала, с цел да покаже какъв брой е фит, само че акцент в фотографията несъмнено е нейното плътно дупе. Е, някои консуматори настояват в мненията, че по фотографията е играл " Фотошоп ", а в случай че би трябвало да сме почтени... като че ли в действителност има нещо изключително в зоната на талията, само че не се наемаме да твърдим, че е пипана фотографията с освен това от филтър.

Иначе есента за Михаела започва с пътешествия, купони и нова прическа. Красавицата към този момент е минала в тима на брюнетките и би трябвало да споделим мнението, че несъмнено ѝ отива доста. 

Виж още: Борис след " Игри на волята ": За новия житейски опит, вегетарианството и хейтърите 

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР