Има ли изненадани от поредното странно решение и от действията

...
Има ли изненадани от поредното странно решение и от действията
Коментари Харесай

Протест пред блока на пуснатия у дома убиец Ал Газзи

" Има ли сюрпризирани от следващото необичайно решение и от дейностите на Съдебната ни система? Убиецът на Илиян - Денис Ал Газзи, през днешния ден чу в правосъдната зала, че ще бъде пуснат под домакински арест. " Това написаха околните и приятелите на убития Илиян Илиев и оповестиха, че тази вечер от 19 часа провеждат митинг пред блока на Ал Газзи в столичния кв. " Люлин ".

Ал Газзи бе пуснат с електронна гривна през днешния ден от съдиите от Софийския апелативен съд. Александър Желязков, Веселин Пенгезов и Атанаска Китипова мотивираха решението с това, че е предходна година от убийството. 

" Да, това не е страна! Това е територия! Ние, приятелите на Илиян, ще продължим да се борим! До края! Елате и ни подкрепете в митинга ни, който довечера ще бъде от 19 часа пред блок 225, където напълно скоро ще се прибере фенът на ножа Ал Гази. Ще има и малките екрани.

Много хора споделиха, че ще реагират при сходна развръзка. Да забележим държат ли си на думата! Днес, 19:00 часа, блок 225 в Люлин 2. Очакваме ви! Защото на следващия ден на мястото на Илиян може да бъде всеки един от нас! Убийците си остават убийци! ", написаха околните на Илиян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР