Има ли измами сред десетките болести на родните арестанти и

...
Има ли измами сред десетките болести на родните арестанти и
Коментари Харесай

Скандал! Разследван прокурор ходи с патерици, но... само в съда!

Има ли измами измежду десетките заболявания на родните арестанти и подсъдими? Прилагат ли се разнообразни хитрини, с цел да се бавят и отсрочват каузи, да се облекчават санкции, да се обезпечава оправдание?
Марин Николов наблюдава държанието на един обвинен под домакински арест – плевенския прокурор Димитър Захариев, арестуван, откакто в ефира на Нова телевизия бяха излъчени фрагменти с упрекнатите за рекет, Камен Куката и Иво Бокса.

Тримата дружно обикаляли компании да постановат силова защита, удостовери обвиняването. През юни прокурор Захариев излезе под домакински арест с документи, че е болен от доста неща - недостатък на клапа на сърцето, подагра, асептична некроза на лявата бедрена става, клаустрофобия и страхова невроза след задържането.

На 27 юли той се яви в профилирания съд с патерици и изясни, че имал незабавна потребност от 6-месечно лекуване в болница поради нова контузия – спукал тазобедрена става, до момента в който местел тенекии с мед у дома.

На фрагменти от камера пред дома на Захариев се вижда, че патерици той не употребява нито един път за повече от месец преди да отпътува към съда.

От края на юни, когато твърди, че спукал ставата, до сутринта на деня преди делото, той не стопира да влиза и излиза на два крайници. Патерица вади едвам на 26 юли малко откакто изпраща гостенка. Вади я повторно на същата вечер, когато слиза от колата свободно, отваря задната врата, оглежда се и стартира да куца.

На 27-и юли той се явява на делото с двете патерици. На прибиране в Плевен обаче Захариев пламенно излиза и подрежда кофите за отпадък пред у дома. Седмици наред по-късно той продължава да е преносим на два крайници.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР