Има лъжи, които просто не можем да си спестим, колкото

...
Има лъжи, които просто не можем да си спестим, колкото
Коментари Харесай

6 лъжи, които всеки един от нас е изричал

Има неистини, които просто не можем да си спестим, колкото и да сме „ за “ това истината постоянно да е преди всичко. Сигурни сме, че всички вие сте изричали в миналото тези 6 неистини, с цел да си спестите стеснение или някое друго неприятно прекарване.
1. „ Не, не ме разсъни “ – всеки, който се е събуждал от телефонен звън, постоянно е изричал тази имитация, с цел да не накара индивида, който му е позвънил, да се почувства неловко. Най-забавното в тази ситуация е, че всеки може да отличи сънливия ви глас и без да му казвате да знае, че ви е събудил. Въпреки това, честичко изричаме тази мъничка неистина.
 3-те най-чести неистини, които мъжете и дамите изричат 3-те най-чести неистини, които мъжете и дамите изричат
Всяка двойка моли към почтеност във връзката си това е едно от най-важните условия, с цел да може и двамата във връзката да са щастливи....
2. „ И аз те обичам “ – тъжно, само че факт! Всеки един от нас все в миналото е изричал тези думи, когато някой насреща му е казвал, че го обича. Някак си не върви да кажеш „ Благодаря “ или да останеш безгласен. Понякога тази имитация идва от човек, с който сме дружно неотдавна и не се усещаме подготвени да му отвърнем със същото, а различен път от другар, който ни усеща по-близки, в сравнение с ние усещаме него.
3. „ Ям здравословно “ – една от най-често изричаните неистини, с които и ние самите се заблуждаваме. Все забравяме за откраднатата бисквитка или бонбон сред храненията, за вечерите, в които сме си поръчвали пица и помним единствено здравословните салати, с които заблуждаваме и другите, и себе си.
4. „ Свърших “ – е, тук няма доста какво да обясняваме, само че всяка жена е казвала в живота си много пъти, че сексът е бил с благополучен край и за нея, въпреки това да не е истина. Жените не лъжат по друга причина, с изключение на тази че просто не желаят да обиден колегата си, когато знаят какъв брой хубаво е било всичко, а те въпреки всичко са се насладили на секса. При дамите достигането на оргазъм е много по-трудно, в сравнение с при мъжете и всеки би трябвало да знае това.
5. „ Отива ти “ – прическа, дреха или каквото и да е, всеки от нас е лъгал, че на някой му отива нещо, когато в действителност не наподобява изключително добре. Но когато този човек към този момент има нова прическа и не може да я промени, за какво да му споделяме, че не наподобява добре, вместо да го окуражим за решението и да го накараме да се усмихне.
 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 3) 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 3)
Няма зодия, която да не прави своите неточности, само че някои от тях съумяват доста добре да прикрият стореното. Разберете кои са греховете на з...
6. „ Отслабнал си “ – всеки един от нас е казвал това на някой, който интензивно се пробва да смъкна килограми, с цел да го стимулира още, даже свалянето на килограми към момента да не е реалност. Тази неистина може да накара индивида насреща да полети от благополучие, да му дойдат още сили за тренировки и в действителност по този метод вие му вършиме услуга като го мотивирате да продължи напред.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР