Има жени, за които дори най-жестокият студ не е основателна

...
Има жени, за които дори най-жестокият студ не е основателна
Коментари Харесай

4 начина да носим клин тази зима

Има дами, за които даже най-жестокият мраз не е основателна причина да се откажат от обичаните си рокли. 

За щастие на помощ идват клиновете, които от няколко сезона надалеч не са резервирани само за фитнес залата. И въпреки на пазара да се оферират всевъзможни модели с разнообразни елементи, класическият черен чеп си остава желан, изключително в случай че би трябвало да играе основна роля в разнообразни съчетания.

Сигурни сме, че нямате потребност от съвет по отношение на това по какъв начин да комбинирате ефектната зимна рокля, било то от плетиво или друга плътна материя, с изчистен чеп. Но има още няколко метода да носите този главен детайл на всекидневието, които ви демонстрираме през днешния ден.

 lgg-1

Първото предписание на овърсайз облеклата гласи, че когато избирате нещо необятно за горната част на тялото, то би трябвало да балансирате с нещо по-тясно в долната. Ето за какво, в случай че в дрешника ви се крие овърсайз риза с модерните сега необятни ръкави, най-хубавият вид за комбиниране е точно прилепващ чеп. За да дефинирате талията си, допълнете ризата с колан или плетено бюстие, и завършете с настоящите боти на пълен ток.

 lgg-2

Как можем да носим ефирната лятна рокля през зимата? Много елементарно, когато прибавим към нея мек пуловер и обичаните ни чизми над коляното. Това е една от най-ефектните версии на напластяването, която година след година към момента е настояща. Внимавайте обаче с координирането на цветовете, защото прекомерно ярките принтове, типични за горещия сезон, не всеки път наподобяват добре, дружно със зимни детайли.

 lgg-3

Разбира се, не е наложително да имате рокля под пуловера, стига той да е задоволително овърсайз, с цел да се чувствате удобно. Нашият съвет е да заложите на по-късо яке, което няма напълно да покрива горната част на тоалета ви. За край комфортни боти вършат това комбиниране съвършено за всекидневието.

 lgg-4

Всякакъв вид жилетки и блейзъри без ръкави си пасват съвършено с чеп.  Под връхната дреха облечете по-ефирна блуза или риза, а най-после прибавете публични обувки на ток. По този метод комбинацията ще бъде съвършен вид за офисния дрескод.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР