Има жени, които са родени за домакини. Но има и

...
Има жени, които са родени за домакини. Но има и
Коментари Харесай

Жените от тези зодии са най-калпавите домакини

Има дами, които са родени за домакини. Но има и такива, които са в положение да се грижат само и единствено за себе си. За тях готвенето и чистенето е загуба на време и избират да запълват свободното си време, глезейки се.

И до момента в който това изцяло ги устройва, избраникът им не постоянно е във екстаз от целите на обичаната си.

Започват да се чудят по какъв начин да ги трансформират, мърморят... Но астролозите споделят, че това е единствено загуба на време, тъй като всичко е предопределено от зодиакалния знак, под който са родени.

Ето кои зодиите, които не са основани за домакини:

Стрелец

Весели, безгрижни и замечтани, дамите, родени под знака на зодия Стрелец са във постоянно търсене на нови страсти и усещания, тъй че нямат безусловно никакво време и сили за домакинска работа.

Жените от тази зодия са отдадени на обичаната си работа, увлеченията си и пътешествията, поради което в къщата им царува безпорядък, от който доста посетители остават в потрес. Те обаче не изпитва никакъв дискомфорт от бъркотията, която царува в дома им и я назовават креативен хаос.

Дори да имат сътрудник до себе си, представителките на тази зодия в никакъв случай няма да се хвърлят да чистят, с цел да посрещнат обичания си в съвършено измит дом. А в случай че той не утвърждава това и реши да ги принуди да станат домакини, рискува да бъде изоставен.

Лъв

Лъвиците имат прекалено много проблеми и грижи, свързани с кариерата и ситуацията си, и избират да употребяват рационално персоналното си време.

Представителките на този знак чудесно умеят да готвят, чистят и даже да поправят някои неща, само че за тях е доста по-лесно да си наемат човек, който да се погрижи за чистотата и готвенето. Благодарение на труда и старанието си, те могат да си разрешат сходни услуги.

И до момента в който някой чисти и готви вместо тях, те ще разполагат със свободно време, в което да се отдадат на цялостен релакс и развлечение.

Водолей

Водолеите не се концентрират върху чистотата и реда, тъй като са изобретателни и свободолюбиви дами. Те в действителност обичат всичко належащо да им е на разположение, по тази причина и креативният хаос не ги тормози.

Представителките на тази зодия обичат да капризничат и да вършат нещата на инат. Ако сътрудникът им стартира да ги укорява в немарливост и мързел, те бързо ще покажат недоволството си. И ще обяснят държанието си с готовност за независимост и самостоятелност.

Близнаци

Жените от този знак не обичат да вършат никакви графици и проекти, тъй като избират спонтанността и импровизациите. Близнаците постоянно посещават всевъзможни събития, вършат това, което обичат и живеят като за последно.

Те просто нямат време за почистване и готвене и в случай че се появят няколко свободни часа, ще ги прекарат, с цел да си доставят наслаждение.

Въпреки че постоянно признават, че са мързеливи, не виждат нищо незаконно в този факт и не престават да живеят в същия дух.

Скорпион

Жените от зодия Скорпион ще стартират да чистят, единствено в случай че мивката прелива от мръсни съдове, а за торбите с отпадък към този момент няма никакво място. Те не обичат да готвят и знаят 2-3 предписания за най-лесните манджи.

Въпреки това съвсем никой не си разрешава да ги укорява за това, тъй като се опасяват от отмъщението им, което наложително ще последва след всеки отрицателен коментар по техен адрес.

Мъжете не обръщат внимание на тези им дефекти, тъй като те са толкоз харизматични, очарователни и привлекателни, че може да им бъде простено безусловно всичко, написа уеб сайтът jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР